FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

Alterlife 41 Fill 250x250

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την super οικονομική μας προσφορά για το άνοιγμα του alterlife boutique Μαρούσι. Από 41€ τον μήνα (η τιμή ισχύει για την ετήσια συνδρομή) θα μπορείτε να απολαμβάνετε ΑΠΕΡΙOΡΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ όλων μας των υπηρεσιών – πρωτοκόλλων!!! Pilates reformer & Cadillac, TRX, Kettlebell, Functional & Cross training, Slim Belly – Legs στις αγαπημένες σας υπηρεσίες Love your body, Total make over & Empower yourself!!! Με απλά μαθηματικά για κάποιον που ασκείται 3 φορές την εβδομάδα, δηλαδή 12 φορές τον μήνα, το κόστος της συνεδρίας στο Pilates reformer είναι μόλις 3,5€. Η προσφορά θα ισχύει μέχρι την Παρασκευή 29/9 που θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια!!! Και φυσικά χωρίς καμία χρέωση το Trust The Trainer το πρόγραμμα που ευθύνεται για τα success stories των μελών της alterlife. Στο http://alterlife.gr/alterlife-services/ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας και τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε ενώ στο http://alterlife.gr/category/success-stories/ τις πραγματικές ιστορίες ανθρώπων που η ζωή τους άλλαξε στην alterlife και μας το διηγήθηκαν με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια.... Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε σε Πεύκη, Νέα Ερυθραία και Σταυρό Αγίας Παρασκευής να κάνετε από τώρα δοκιμαστικές προπονήσεις....

Ξεκίνα το δικό σου franchise με την alterlife! Τηλεφώνησε στο 2106540681!

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά