FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

Perfect Taste Logo Fill 350x73

Με κεντρικό μήνυμα «Εδώ θα βρεις τον τέλειο καφέ που ψάχνεις!», η Webstyles ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας της Perfect Taste – Petsagas Group.

Μια σελίδα απόλυτα φιλική προς τον χρήστη με κύριο μέλημα να επικοινωνεί άμεσα, απλά και κατανοητά, όλες τις καινοτομίες στον κλάδο της καφεστίασης, όπως αυτές αποτυπώνονται και συστήνονται από έναν εκ των εμπειρότερων προμηθευτών του κλάδου, την Perfect Taste.

Η ιστοσελίδα έχει 3 βασικούς προσανατολισμούς α. τον επαγγελματία στον χώρο του καφέ που ψάχνει ποιοτικά προϊόντα για το κατάστημα του β. τον απαιτητικό καταναλωτή κάψουλας espresso που αναζητά νέες ποικιλίες και γευστικές συγκινήσεις για το σπίτι ή το γραφείο και γ. όσους αγαπούν την τέχνη του Barista και επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις σου μέσα από πιστοποιημένα training courses.

Η περιήγηση τέλος, φέρνει τη γνωριμία με τον διάσημο Ιταλικό Οίκο Espresso Moak και τα προϊόντα του που έχει ήδη δημιουργήσει φανατικούς θαυμαστές, όλοι τους λάτρεις του καλού, ποιοτικού, αυθεντικού espresso.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά