FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018.

Soeasy Ramatzas 2 Fill 350x232

«Απελευθερώσου!!! Μπορείς!»

Ομιλητής στο συνέδριο HR in Action o κ. Δημήτρης Ραμαντζάς (Ιδρυτής και CEO του ομίλου εκπαιδευτηρίων So Easy)

Την Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017, στο συνεδριακό κέντρο Δαΐς, το μεγαλύτερο showcase από τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού φιλοξενήθηκε στη σκηνή του HR in Action 2017. Οσοι εξασφάλισαν τις θέσεις τους εκεί, είδαν και άκουσαν φρέσκιες ιδέες, on-stage case studies, καινοτόμες πρακτικές, εμπειρίες και πρωτοβουλίες από τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού, που παρουσιάσθηκαν σε ένα από τα πιο αναμενόμενα συνέδρια της χρονιάς.

Με κεντρικό μήνυμα «Απελευθερώσου!! Μπορείς!» κέρδισε το κοινό του με την ομιλία του και ο Δημήτρης Ραμαντζάς, Ιδρυτής και CEO του ομίλου εκπαιδευτηρίων So Easy.

Στην ομιλία του ο κος Ραμαντζάς παρουσίασε τη φιλοσοφία και το όραμα των So Easy, που συνοψίζεται στην ιδέα ότι όλοι μας μπορούμε να μάθουμε ξένες γλώσσες γρήγορα, εύκολα, σωστά και για πάντα. Ανέλυσε την εξειδικευμένη μέθοδο So Easy for Busy, που τα So Easy έχουν αναπτύξει ειδικά για τους επαγγελματίες, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης και κατάκτησης της ξένης γλώσσας. Με χαρακτηριστικό ενθουσιασμό και αρκετή δόση χιούμορ μίλησε για την ακαδημαική ομάδα και τις συνεργασίες των So Easy, που εξασφαλίζουν μοναδικά οφέλη σε όλους τους σπουδαστές.

«Δεν χρειαζόμαστε μια τυπικής μορφής εκπαίδευση. Δεν χρειαζόμαστε κάποιος να μας μάθει μια ξένη γλώσσα απλά. Δεν χρειαζόμαστε δηλώσεις και χρονοβόρες ή αμφιβόλου αποτελέσματος λύσεις. Δεν χρειαζόμαστε και άλλη απώλεια πολύτιμου χρόνου, ή επιπλέον άγχος. Ανθρώπους χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας, σύμμαχοι και συναγωνιστές στους στόχους μας», όπως ανέφερε στην έναρξη της ομιλίας του, εξηγώντας πως η So Easy κέρδισε το στοίχημα εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Προς έκπληξη του κοινού που καταχειροκρότησε, την ομιλία του πλαισίωσαν νέα παιδιά φορώντας Τ-shirts με έξυπνα και χιουμοριστικά μηνύματα σχετικά με τις δυσκολίες εκμάθησης ξένης γλώσσας.

Τα So Easy είναι εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών με διεθνή αναγνώριση και συνεργασίες με φορείς και Πανεπιστήμια σε ολόκληρο τον κόσμο. Ξεκίνησαν το 1994 έχοντας ένα βασικό ‘πιστεύω’: όλοι μας μπορούμε να μάθουμε να επικοινωνούμε σε ξένες γλώσσες σωστά, εύκολα, αβίαστα και για πάντα.

Στα So easy® εστιάζουμε σε κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, αφού καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες και με βάση αυτά τα στοιχεία σκιαγραφούμε το ακαδημαϊκό του προφίλ. Mελετώντας τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, επιλέγουμε γι’ αυτόν το κατάλληλο πρόγραμμα για την επίτευξη των στόχων αυτών.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά