FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Drops01b Fill 350x323

Η Ελληνική εταιρεία καθαριστηρίων Drops Laundry είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης της αλυσίδας, προχώρησε σε συνεργασία με τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛ.ΠΕ.) με το πρώτο καθαριστήριο Drops να ανοίγει μέσα στο πρατήριο BP στην Αργυρούπολη.

Οι αυξητικοί ρυθμοί ανάπτυξης καθιστούν την Drops Laundry μία από τις λίγες ελληνικές επιχειρήσεις που συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, αναδεικνύοντάς την σε ζωογόνο επιχειρηματική δύναμη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Drops Laundry Θεοδόσης Αλεξόπουλος δήλωσε: «Μετά τη διεύρυνση του δικτύου μας σ την Κύπρο με 2 καταστήματα στην Λεμεσό, η ένταξη των καθαριστηρίων Drops Laundry στα πρατήρια BP αποτελεί για εμάς μια σπουδαία ευκαιρία αλλά και πρόκληση. Η εμπιστοσύνη του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια στην Drops Laundry μας δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το δίκτυό μας και να προσφέρουμε διαρκώς νέες καινοτόμες υπηρεσίες προς όφελος των πελατών μας».

Επισκεφθείτε το κατάστημα Drops Laundry εντός του πρατηρίου BP στην Αργυρούπολη και ζήστε την εμπειρία στο καθάρισμα των ρούχων σας με τις μοναδικές value for money τιμές της Drops.

Για τη Drops Laundry Services

Η Drops Laundry είναι μια Ελληνική αλυσίδα καθαριστηρίων η οποία παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού ιματισμού προς ιδιώτες και επιχειρήσεις. Ξεχωρίζει για την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, τη γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, τη σταθερή και ενιαία ποιότητα καθαρισμού, και την οικολογική της συνείδηση. Πάντα με γνώμονα την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, η αλυσίδα βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση εξελίσσοντας τη μεθοδολογία της, εκπαιδεύοντας το προσωπικό της, ενώ ταυτόχρονα επενδύει σε νέες τεχνολογίες ερευνώντας και δημιουργώντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Διαθέτει 19 καταστήματα στην Αττική και 2 στη Λεμεσό της Κύπρου.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά