FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

Mellon Palmie Fill 350x233

7λεπτα "σφηνάκια γνώσης", δυνατή μουσική, μηνύματα έμπνευσης και ενθάρρυνσης από διακεκριμένες προσωπικότητες του κλάδου εστίασης, κατάμεστη αίθουσα με πολλά χαμόγελα και πολλά δώρα από την Kafea - Καφεα, mastihashop, Nico Lazaridi Winery & Alexandros Papandreou. Αυτό ήταν σε "σφηνάκι" το 23ο Ανοιχτό Σεμινάριο Δεξιοτήτων του Mellon - Επιταχυντής δεξιοτήτων για την εστίαση, σε μια μοναδική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Militos Consulting S.A. και o Όμιλος Palmie bistro με στόχο τη στήριξη της Knowl social enterprise for life long learning, και ειδικότερα του Επιταχυντή που 2 χρόνια τώρα στηρίζει ανέργους συμπολίτες μας στον αγώνα τους να βρουν εργασία στο αντικείμενό τους, με ποσοστό επιτυχίας 50%.

Μας μίλησαν με τη σειρά που παρουσίασαν:

Πλάτων Μαλλικούρτης (Πλάτων Τρ Μαλλικούρτης), Smaro Politi, George Labropoulos, Φεδερίκος Λαζαρίδης, Konstantinos Agouridas, Κωνσταντίνος Τσιαμούρας, o Dr. Demetres D. Leonidas, Kostas zompos, Alexia Koutroulia, Alexandros Papandreou

Με το συντονισμό της Stavropoulou Olga που έχει εφεύρει τα "σφηνάκια γνώσης".

Μας στήριξαν και τους ευχαριστούμε θερμά!

Stavros Niarchos Foundation, Bodossaki Foundation - Ίδρυμα Μποδοσάκη, Palmie bistro, Militos Consulting S.A., TheBigPicture, Kafea - Καφεα, mastihashop, Nico Lazaridi Winery, lad theater company (Christina Sambanikou & Spyros Perdiou), Add Advantage, ΠΜΣ Βιοεπιχειρείν, EMEA.gr, Branding Heritage

Από όλους εμάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε, με τις γνώσεις σας, την παρουσία σας, την εμπειρία σας!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Palmie bistro και τους Alexia Koutroulia και Christos Koutroulias για την φιλοξενία και τα υπέροχα κεράσματα. Όπως επίσης και τον Φάνη Κόλλια, Διευθυντή Καταστήματος της Palmie bistro kefalari.

Συνεχίζουμε δυνατά! Σύντομα τα βίντεο από όλα τα "σφηνάκια γνώσης" του σεμιναρίου θα αναρτηθούν στη νέα σελίδα της Μιλήτου, διαθέσιμα σε όλους.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά