FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018.

Kaperoni Invitation Co

Επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης του Zhejiang (China) – Central and Eastern European Industrial Park στην Κίνα, 2 - 8 Δεκεμβρίου 2017

Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες,

Με την παρούσα επιστολή, σας προσκαλούμε για την ενεργό συμμετοχή και παρουσία σας στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΚΥΠΡΙΑΚΗ επιχειρηματική αποστολή που θα παραστεί στη λαμπρή τελετή εγκαινίων του Zhejiang (China) – Central and Eastern European Industrial Park στην Κίνα, από 2 - 8 Δεκεμβρίου 2017, με τη συμμετοχή εμπορικών, βιομηχανικών και επενδυτικών επιμελητηρίων, θεσμικών φορέων και επιχειρηματιών από 26 χώρες.

Η υλοποίηση του project για την Ελλάδα και την Κύπρο έχει ανατεθεί από τους διοργανωτές στην ελληνική εταιρεία Kaperoni BFG Α.Ε. Εκπρόσωπος για την Κύπρο είναι ο κ. Πέτρος Ανδρέου με εμπειρία εμπορικών συναλλαγών σε πολλές χώρες.

Στόχοι της αποστολής αυτής για τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες και φορείς είναι:

· Στοχευμένες (B2B) συναντήσεις με κινεζικές εμπορικές – εισαγωγικές/εξαγωγικές επιχειρήσεις που θα επιλεγούν από την τοπική κυβέρνηση.

· Συμμετοχή σε Eλληνοκινεζικό Συνέδριο και παρουσίαση των επιχειρήσεων και φορέων, που στελεχώνουν την ελληνοκυπριακή αποστολή.

· Υποστήριξη από το εγκατεστημένο γραφείο της εταιρείας Kaperoni BFG A.E. σε χώρο του βιομηχανικού Πάρκου, με επικεφαλής έμπειρο προσωπικό.

· Εν δυνάμει συμμετοχή στην πλατφόρμα πωλήσεων του Πάρκου που θα συνδεθεί με όλες τις χώρες του CEEC-CHINA (το CEEC αποτελεί πρωτοβουλία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με στόχο την επέκταση της ανεμπόδιστης εμπορικής συνεργασίας και των επενδύσεων (ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων στις χώρες: Αλβανία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχική Δημοκρατία, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Fyrom, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία. 20μελείς Εθνικές αποστολές και Επιμελητήρια θα στείλουν και χώρες όπως η Γερμανία, Δανία, Ιταλία, Ρωσία και Μάλτα).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις, επιμελητήρια, κρατικοί οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στους τομείς του εμπορίου, των υπηρεσιών, του τουρισμού, της εκπαίδευσης, της υψηλής τεχνολογίας, της ενέργειας κλπ., καθώς και Περιφέρειες, Πανεπιστήμια, Κολέγια και άλλοι Οργανισμοί.

Κόστος συμμετοχής: 2.500 ευρώ κατ’ άτομο (εκπρόσωπος εταιρείας ή φορέα). Στο κόστος αυτό συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα από την αναχώρηση μέχρι και την επιστροφή στην Ελλάδα (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχεία 5*, διατροφή, έκδοση βίζας, μετακινήσεις, μεταφραστές, εταιρικές παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια της Έκθεσης και του Συνεδρίου). Δεν περιλαμβάνεται στην ανωτέρω τιμή το κόστος για το επικοινωνιακό υλικό και την υπέρβαρη μεταφορά δειγμάτων ή φυλλαδίων.

Θα παρακαλούσαμε λόγω του περιορισμένου χρονικού ορίζοντα και για την αρτιότερη διοργάνωση της αποστολής, να μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής σας το αργότερο έως την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση,
Νικολέττα Καπερώνη
Εκτελεστικός Πρόεδρος

Ermou 6, 105 63 Syntagma, Athens
Νέα διεύθυνση: Διονύσου 128 ΤΚ 15124 Μαρούσι Αθήνα
Tηλ.:+30 211 4114628, +30 2103630679, +306944206585,
fax: +30 2106104360 e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά