FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Piatsa Cafe Franchise Fill 250x250

Συζητάμε με τον κ Νίκο Δρυ, ιδιοκτήτη του PIATSA café & snack σχετικά με τα σχέδιά του για την ανάπτυξη μέσω franchise του project.

κ. Δρυ πείτε μας λίγα λόγια για το concept των PIATSA café & snack.

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των piatsa Cafe & Snack αφορά στο πλέον ισχυρό concept στη Μικρή Εστίαση, με μια σειρά από χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις, όπως ευρεία γκάμα προϊόντων σε εξαιρετική σχέση ποιότητας προς τιμή, μοναδικό design καταστημάτων, πολύχρονη εμπειρία, δυνατή τεχνογνωσία, ολοκληρωμένο σύστημα και πλήρη επιτυχία πιλοτικού καταστήματος.

Πώς και γιατί αποφασίσατε την ανάπτυξη μέσω franchise;

Το piatsa Cafe & Snack, μετά από μια αξιοσημείωτη επιτυχημένη πορεία και έχοντας δημιουργήσει ένα δυνατό brand, αναπτύσσεται πλέον μέσω franchise, παρέχοντας στους συνεργάτες – franchisees τα εχέγγυα της επιτυχίας, μέσα από ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σύστημα που στηρίζεται στην άρτια τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία της μητρικής εταιρείας. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, σε ένα απαιτητικό σημείο της Αθήνας, επί της Αχαρνών 282, προσφέροντας τόσο έναν τέλειο σε γεύση και ποιότητα καφέ, όσο και μια πλήρη γκάμα προϊόντων από συνοδευτικά του καφέ και προϊόντα ζύμης μέχρι σάντουιτς, κρέπες και burgers, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ισχυρές βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή του, ικανοποιώντας το δίπτυχο «άριστη ποιότητα – συμπιεσμένο κόστος αγορών».

Ποιά είναι η πρόταση franchise;

Η πρόταση franchise των piatsa Cafe & Snack αφορά σε ένα πρότυπο επιχειρηματικό μοντέλο, με άξονες δύο τύπους καταστημάτων:

piatsa Cafe & Snack

12ωρη καθημερινή λειτουργία, σε κατάστημα από 30 τ.μ. με μίσθωμα από 800 Ευρώ έως 1.800 Ευρώ, σε κεντρική θέση, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες ή σε πεζόδρομους, με ενδεικτικά χαρακτηριστικά την αυξημένη κίνηση από πεζούς / αυτοκίνητα, έντονη εμπορική κίνηση, ύπαρξη αξιοθέατων, νυχτερινής ζωής και κατά προτίμηση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

piatsa Cafe & Snack – 24h

24ωρη καθημερινή λειτουργία, σε κατάστημα από 60 τ.μ. με μίσθωμα από 1,500 Ευρώ έως 3,000 Ευρώ, σε πολύ κεντρική θέση, σε πολύ κεντρικές οδικές αρτηρίες, με ενδεικτικά χαρακτηριστικά την αυξημένη κίνηση από πεζούς / αυτοκίνητα σε 24ωρη βάση, έντονη εμπορική κίνηση, ύπαρξη αξιοθέατων, νυχτερινής ζωής και κατά προτίμηση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι υποψήφιοι επενδυτές βρίσκουν οι ίδιοι τα καταστήματα ή τους υποστηρίζετε;

Η μητρική εταιρεία προκρίνει και τις δύο περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση η μητρική εταιρεία θα παρέχει πλήρη συμβουλευτική αναφορικά με την καταλληλότητα του σημείου που θα βρει εκείνη ή εσείς. Επίσης, η κατασκευή του νέου καταστήματος μπορεί να γίνει από την μητρική εταιρεία, με παράδοση «με το κλειδί στο χέρι».

Μπορεί κάποιος να μετατρέψει το κατάστημά του σε PIATSA cafe & Snack;

Είναι δυνατόν, εφόσον μελετήσουμε το σημείο που βρίσκεται το κατάστημα και τις δυνατότητες ανάπτυξης που διαθέτει. Στη συνέχεια θα προσαρμόσουμε κατασκευαστικά το κατάστημά σας, ώστε να γίνει ομοιόμορφο με τα υπάρχοντα. Επιπλέον, θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την ένταξή του στο δίκτυο franchise.

Υπάρχει η επιλογή να προσαρμόσει ο δικαιοδόχος το προϊοντικό μείγμα του ανάλογα με την περιοχή;

Η μητρική εταιρεία ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία για την επιλογή νέων προϊόντων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και θέματα αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ των υπόλοιπων καταστημάτων. Όπως είναι σχεδιασμένο το concept η μητρική εταιρεία έχει οριστικοποιήσει όλα τα προϊόντα καθώς και τη δυνατότητα 24ωρης λειτουργίας.

Ολα τα καταστήματα έχουν τον ίδιο τιμοκατάλογο;

Η μητρική εταιρεία καθορίζει κεντρικά τις τιμές των προϊόντων της προκειμένου να αποφύγει σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης τη διαφορετική τιμολογιακή πολιτική που οδηγεί σε διαφορετική εικόνα των καταστημάτων.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των PIATSA café & snack ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά