FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

NOBACCO Logo Fill 250x250

Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, απέσπασε δύο βραβεία κατά την τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2017, τα οποία συνδιοργανώθηκαν για 3η συνεχή χρονιά από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την εταιρεία Boussias Communications.

Χρυσό Βραβείο στο NOBACCO Privilege Club στην κατηγορία Use of Mobile for Customer Loyalty

Η καινοτόμα mobile εφαρμογή της Nobacco Privilege Club διακρίθηκε πρώτη στην ενότητα: Mobile εφαρμογές για καταναλωτές, στην κατηγορία Use of Mobile for Customer Loyalty κερδίζοντας το χρυσό βραβείο. Πρόκειται για μια καινοτόμα mobile εφαρμογή με επίκεντρο τον καταναλωτή, η οποία αποτελεί ένα σύγχρονο και αναβαθμισμένο τρόπο επικοινωνίας με όλα τα μέλη του Privilege Club της εταιρείας και παρέχει μια υψηλή και πρωτοποριακή mobile εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης-μέλος μέσω της εφαρμογής συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών απολαμβάνοντας προνόμια, κέρδη και οφέλη, αφού μέσα από κάθε αγορά του συλλέγει πόντους εξαργύρωσης. Παράλληλα, έχει στη διάθεση του ένα εργαλείο on line πρόσβασης στους διαθέσιμους πόντους προνομίων, γεωγραφικής αναζήτησης των καταστημάτων και σημείων πώλησης NOBACCO, πλοήγησης για τον τρόπο μετάβασης στο σημείο που τον ενδιαφέρει, άμεσης επικοινωνίας με την επιχείρηση και σε μια πληθώρα χρηστικών πληροφοριών που αφορούν στα προϊόντα NOBACCO.

Ασημένιο Βραβείο στην online πλατφόρμα NOBACCO Privilege Club στην κατηγορία Mobile Integration with ERP systems

Η online πλατφόρμα της NOBACCO κατέκτησε το ασημένιο βραβείο στον τομέα “Mobile Integration with ERP systems” μεταξύ των εφαρμογών mobile. Η marketing automation & CRM πλατφόρμα της NOBACCO εναρμονίζεται αποτελεσματικά με τη διαχείριση και τη λειτουργία των φυσικών της καταστημάτων, μέσω της αυτοματοποίησης και αναδιοργάνωσης των διαδικασιών, κάνοντας την επιχείρηση να λειτουργεί σαν κορμός στο σύνολό της. Την ίδια στιγμή, αξιοποιούνται όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις ανάγκες των πελατών και τη συμπεριφορά τους, ανοίγοντας το δρόμο για την άψογη εξυπηρέτησή τους και την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών με αυτούς.

Οι διακρίσεις αυτές, αποτελούν για τη ΝΟΒΑCCO μια αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται για την παροχή καινοτόμων και ευρηματικών υπηρεσιών στους πελάτες της, ώστε να απολαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Η NOBACCO κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα και επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών της με ερευνητικά κέντρα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρία συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως, ενώ το Nobacco Design Center σχεδιάζει και παράγει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα συσκευές ατμίσματος προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Η ολοκληρωμένη σειρά υγρών NOBACCO PREMIUM κυκλοφορεί αποκλειστικά από τη NOBACCO και είναι το αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και ανάπτυξης του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας (ΕΜΒΙΑ) του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Επίσης, όλα τα προϊόντα είναι T.P.D. Compliant πλήρως εναρμονισμένα με την οδηγία 2014/40/ΕΕ του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του συμβουλίου.

Σχετικά με την Nobacco

Η NOBACCO είναι η πρώτη εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα που από την ίδρυση της, το 2008 είχε ως προτεραιότητα την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της. Με ένα δίκτυο 70 καταστημάτων και με περισσότερα από 230 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της στη διάδοση του ατμίσματος που σταδιακά κερδίζει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καπνιστών σε όλη τη χώρα. Τον Ιούλιο του 2016, η NOBACCO προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυο της στην Ρουμανία και στη Γερμανία. Σκοπός της NOBACCO είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες. Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ www.seeht.org) και επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Τέλος, στο www.nobacco.gr λειτουργεί το No1 ελληνικό on line κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά