FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Alterego Logo 2017

Είναι λογικό με τις 100+ γεύσεις υγρών αναπλήρωσης της alter ego, να μην βλέπεις την ώρα να δοκιμάσεις την επόμενη γεύση! Όμως, αν έχεις παρατηρήσει ότι καταναλώνεις μεγάλη ποσότητα υγρού αναπλήρωσης..., υπάρχουν μερικά στοιχεία που μπορείς να λάβεις υπ'όψη σου. Δύο από τους παράγοντες που σε έκαναν να επιλέξεις το ηλεκτρονικό τσιγάρο από το συμβατικό είναι σίγουρα η υγεία και η οικονομία. Επιλέγοντας λοιπόν ποιοτικά υγρά αναπλήρωσης από μία αξιόπιστη εταιρία, όπως η alter ego, διασφαλίζεις την ποιότητα και την οικονομία!

Σχετικά με την κατανάλωση, εάν ρωτήσεις κάποιον από τους vape experts μας θα σε καθοδηγήσει ώστε να υπολογίσεις περίπου πόσα ml χρειάζεσαι και σε τι νικοτίνη. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να χρησιμοποιείς περισσότερο e-liquid από αυτό που χρειάζεσαι, γι΄αυτό και να έχεις την αίσθηση ότι τελειώνει πολύ γρήγορα.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να θέσεις τα παρακάτω ερωτήματα και να δεις πώς μπορείς, αν θέλεις, να περιορίσεις την κατανάλωση του υγρού αναπλήρωσης που χρησιμοποιείς.

1. Μήπως το ποσοστό νικοτίνης είναι χαμηλό;

Τις περισσότερες φορές, το ίδιο υγρό αναπλήρωσης κυκλοφορεί με διάφορα επίπεδα νικοτίνης.

Συνήθως, οι νέοι ατμιστές κάνουν το λάθος να ξεκινούν με χαμηλά επίπεδα νικοτίνης. Αυτό όμως δεν είναι πάντα σωστό, γιατί το κριτήριο είναι η πρόσληψη νικοτίνης να είναι αντίστοιχη με αυτή που λαμβάναμε όταν καπνίζαμε, ώστε να μην μας λείπει η νικοτίνη και κατά συνέπεια μας λείψει το τσιγάρο.

Τώρα θα αναρωτιέσαι, πόση νικοτίνη έπαιρνες με το κάπνισμα. Λοιπόν υπάρχουν "καλά και κακά νέα". Τα κακά νέα είναι ότι είναι πρακτικά αδύνατον να ποσοτικοποιήσεις την ποσότητα νικοτίνης που ο οργανισμός σου απορροφούσε όταν κάπνιζες, γιατί αυτό εξαρτάται από πολλούς και πολύπλοκους παράγοντες. Τα καλά νέα είναι ότι ο οργανισμός μας αυτορυθμίζεται. Αν καταναλώσεις περισσότερη νικοτίνη, τότε θα αισθανθείς ζαλάδα ή/και αδιαθεσία. Αν καταναλώσεις λιγότερη, ο οργανισμός θα ζητήσει περισσότερη και θα σε οδηγήσει να ατμίσεις περισσότερο.

Αν λοιπόν με το άτμισμα αισθάνεσαι ότι ατμίζεις περισσότερη ώρα ή/και φορές από όταν κάπνιζες, αυτό είναι σαφής ένδειξη ότι πρέπει να επιλέξεις περισσότερη περιεκτικότητα νικοτίνης για το υγρό αναπλήρωσης της επιλογής σου.

Υπάρχει, λοιπόν, περίπτωση το υγρό αναπλήρωσης που έχεις επιλέξει να μην καλύπτει τις ανάγκες και την ένταση που θέλεις στο άτμισμα και άρα να ατμίζεις περισσότερο για να καλύψεις αυτό το κενό. Αν για παράδειγμα χρησιμοποιείς ένα υγρό αναπλήρωσης με 3mg νικοτίνης μπορεί δοκιμάζοντας τo ίδιο e-liquid με 6mg να διαπιστώσεις ότι είναι καλύτερο για εσένα.


2. Σε πόσα watt ατμίζεις;

Η ανταλλακτική κεφαλή που χρησιμοποιείς, αναγράφει τo επιτρεπόμενο εύρος των watt που ενδείκνυται να χρησιμοποιείς στο άτμισμά σου.

Για παράδειγμα μία κεφαλή 0.5ohm, μπορεί να έχει εύρος 25-35 watt.

Όσο πιο κοντά είσα στο χαμηλότερο ποσοστό του εύρους, τόσο μικρότερη κατανάλωση e liquid κάνεις. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σημαντικότερο είναι να ατμίζουμε με τέτοιο τρόπο, που το άτμισμα να είναι απόλαυση (για να μην μπούμε σε πειρασμό να επιστρέψουμε σε κακές συνήθειες βλ. κάπνισμα)


3. Είσαι fan του cloud - sized ατμού;

Εάν απολαμβάνεις τα μεγάλα σύννεφα ατμού κατά το άτμισμα τότε σαφώς καταναλώνεις περισσότερο υγρό αναπλήρωσης προκειμένου να πετύχεις το μέγεθος και την πυκνότητα που επιθυμείς.

Αυτό συμβαίνει γιατί όταν η εισπνοή σου είναι DTL (direct to lung), ο ατμοποιητής σου υποστηρίζει αυτή την εισπνοή και η ανταλλακτική του κεφαλή έχει χαμηλή αντίσταση (π.χ 0.4ohm). Όταν η αντίσταση είναι χαμηλή, αναγκαστικά αυξάνονται τα watt και η θερμοκρασία και άρα παράγεται περισσότερος ατμός, χρησιμοποιώντας μεγαλύτερη ποσότητα υγρού αναπλήρωσης.


4. Πόσο συχνά χρησιμοποιείς το ηλεκτρονικό τσιγάρο σου;

Είσαι από τους ατμιστές που δεν το αποχωρίζονται ποτέ ή το απολαμβάνεις σε συγκεκριμένες στιγμές μέσα στην ημέρα; Όπως είναι λογικό ένας παράγοντας που επηρεάζει απόλυτα την κατανάλωση του υγρού αναπλήρωσης είναι και η συχνότητα χρήσης.

Απαντώντας στα παραπάνω ερωτήματα θα είσαι σε θέση να δεις πού πάει το υγρό αναπλήρωσης και αν το κρίνεις απαραίτητο να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να το μειώσεις. Σε κάθε περίπτωση, επειδή το άτμισμα είναι απόλαυση, εμείς φροντίζουμε να κρατάμε τις τιμές των υγρών αναπλήρωσης χαμηλές και να μειώνουμε τα κόστη, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα!

Η alter eGo, με ένα ισχυρό δίκτυο 50+ καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, απόλυτα εναρμονισμένη τόσο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, όσο και με την ελληνική νομοθεσία, υπερκαλύπτοντας τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, έχει εδραιωθεί ως ένα κορυφαίο brand και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise. Η εταιρεία διαθέτει εξαίρετα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου, συσκευές alter eGo, αλλά και επώνυμες συσκευές όλων των γνωστών οίκων, όπως και πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης, με σειρές που παράγονται στην Ελλάδα και σειρές που εισάγονται κατ’ αποκλειστικότητα.

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά