FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Prem Cap Logo Fill 350x183

Η Premier Capital plc, developmental licencee της McDonald’s σε έξι ευρωπαϊκές αγορές, προχωρά σε επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ για την εφαρμογή πλατφόρμας αυτόματων παραγγελιών.

Ο πελάτης παραγγέλνει από το σύστημα αυτόματης συναλλαγής (kiosk) που βρίσκεται στο lobby του εστιατορίου και το γεύμα του ετοιμάζεται από το προσωπικό στην κουζίνα σύμφωνα με την παραγγελία που έχει δεχθεί. Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν επενδυθεί σχετικά πάνω από 4,5 εκατ. ευρώ σε 50 εστιατόρια σε Ελλάδα, Βαλτικές χώρες, Μάλτα και Ρουμανία, ενώ άλλα 5,5 εκατ. ευρώ περιλαμβάνει το πρόγραμμα ενσωμάτωσης της πλατφόρμας για την επόμενη διετία. Παράλληλα, επιπλέον 400.000 ευρώ έχουν επενδυθεί μέχρι στιγμής στην mobile εφαρμογή McDonald’s mobile app, που λειτουργεί ήδη σε Ελλάδα, Βαλτικές χώρες και Ρουμανία.

Το mobile App περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εύρεση εστιατορίων, ενημέρωση και πληροφορίες μενού και προσφορών, ενώ οι μελλοντικές εκδόσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν και λειτουργίες όπως mobile orders με τη χρήση της υπηρεσίας Drive Thru, καθώς και mobile payments. Στην Ελλάδα, το app έφτασε τις 32.300 λήψεις από το λανσάρισμά του τους προηγούμενους μήνες. Ο Managing Director της Premier Capital, Victor Tedesco, τόνισε σχολιάζοντας τα παραπάνω, τη σημασία της καινοτομίας στο όραμα της εταιρείας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και εμπειρία των πελατών της.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά