FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018.

Beauty Free Store Fill 350x234

Μετά από μισό αιώνα παρουσίας μας στο χώρο της ομορφιάς, ο Όμιλος GBG ανοίγει το πρώτο του κατάστημα εκτός Λάρισας. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για εμάς, καθώς είναι το πρώτο εταιρικό BEAUTY FREE franchise store το οποίο θα αποτελέσει το «πιλοτικό» μας κατάστημα και την καρδιά του οράματος μας. Η σημασία της ύπαρξης ενός πιλοτικού καταστήματος είναι άλλωστε αδιαμφισβήτητη, μιας και οι υποψήφιοι franchisors θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκέπτονται και να βλέπουν ιδίοις όμμασι τη φιλοσοφία και τον τρόπο στησίματος των καταστημάτων BEAUTY FREE.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα ανακοίνωσης του BEAUTY FREE franchise concept το ενδιαφέρον ήταν εξαιρετικά υψηλό, όπως με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε. Δεχθήκαμε και δεχόμαστε πολλά τηλεφωνήματα σε εβδομαδιαία βάση, ταξιδεύουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα για να συναντήσουμε αξιόλογους υποψήφιους επενδυτές και χτίζουμε από κοινού τα νέα BEAUTY FREE franchise concept stores που θα τεθούν σε λειτουργία δίπλα σας!

Το πρώτο BEAUTY FREE Franchise Concept store είναι ένα κατάστημα καλλυντικών που θα συζητηθεί γιατί έρχεται για να αλλάξει τα τωρινά δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς! Νεανικό, πρωτότυπο και μοναδικό, αποτελεί αντανάκλαση της εταιρικής μας φιλοσοφίας:

«Big Brands. Low Prices.»

Το πρώτο BEAUTY FREE Franchise Concept εκτός Λάρισας θα είναι σύντομα κοντά σας

Στοχεύουμε ψηλά και είμαστε ανοιχτοί στο να ξεδιπλώσουμε τα σχέδια μας μαζί σας, ώστε να θέσουμε τα πιο ισχυρά θεμέλια για το επόμενο BEAUTY FREE.

Ξεκινάμε από τη Θεσσαλία, το γεωγραφικό κέντρο της Ελλάδος, τον τόπο που μας ανέδειξε και μας εδραίωσε από το 1975 έως και σήμερα. Στατιστικά, το Θεσσαλικό καταναλωτικό κοινό αποτελεί ένα ισχυρό δείγμα καταναλωτών για όλες τις μεγάλες εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες που θέλουν να επιχειρήσουν στην Ελλάδα, αφού τα target groups (ηλικία, οικονομικά κριτήρια και καταναλωτικές συνήθειες κ.ά. ) είναι ιδανικά και αντιπροσωπευτικά του πληθυσμού της χώρας μας.

Λίγη υπομονή ακόμη, καθώς σύντομα θα σας ανακοινώσουμε την πόλη που θα φιλοξενήσει το πρώτο εταιρικό μας BEAUTY FREE franchise, δίνοντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε μια ξεχωριστή beauty εμπειρία…

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά