FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018.

Lagios Gates

Συζητάμε με τον κ Γιώργο Λάγιο και μας παρουσιάζει την επιχειρηματική πρόταση franchise των TROPICAL café που ανατρέπει τα δεδομένα στον κλάδο της καφεστίασης, καθώς καινοτομεί με Coffee Shops που συνδυάζονται με Coffee Roasters, αποτελώντας την έμπνευση για νέας γενιάς 3wave coffee shops.

Γιατί ο καφές espresso της Tropical θεωρείται ο καλύτερος;

Γιατί ο καφές μας προέρχεται από τις χώρες της ζώνης του ισημερινού και είναι από μονοποικιλιακή ποικιλία Α’ ποιότητας 100% ΑRABICA και από υψόμετρο 1500-2200 μέτρων, είναι αρωματικός με βελούδινη και ευχάριστη γεύση και είναι ο πιο φρέσκος καφές που έχετε γευτεί, διότι καβουρδίζεται στο κατάστημα την στιγμή που ο πελάτης μπαίνει στο COFFEE SHOP για να τον πάρει.

Επιλέγουμε προσωπικά ποικιλίες Α’ ποιότητας πράσινου κόκκου καφέ. Οι κόκκοι του καφέ μετά την συγκομιδή εισάγονται στην Ελλάδα από τις φάρμες καφέ, που βρίσκονται στην ζώνη του Ισημερινού.

Οι κυριότερες χώρες στην ζώνη του Ισημερινού που παράγουν καφέ είναι: Βραζιλία, Κένυα, Ελ Σαλβαντόρ, Κόστα Ρίκα, Μεξικό, Παπούα.

Όταν οι κόκκοι του καφέ φτάσουν στις αποθήκες μας, τους αποθηκεύουμε σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, φωτισμού, υγρασίας και αερισμού.

Ο εχθρός του καφέ είναι οι υψηλές θερμοκρασίες, το φως, η υγρασία και το οξυγόνο που οξειδώνει τον καφέ και τον ξινίζει. Επεξεργαζόμαστε τους πράσινους κόκκους του καφέ με πρωτοποριακές μεθόδους που αναπτύξαμε, μετά από έρευνα που πραγματοποιήσαμε στο ερευνητικό εργαστήριο της εταιρείας μας, που ιδρύθηκε το 1991 και από τότε έχουμε αναπτύξει εκατοντάδες νέα καινοτόμα προϊόντα και μεθόδους παραγωγής.

Πόσο κοστίζει το franchise;

Η επένδυση για ένα TROPICAL café διαθέτει δύο σκέλη:

Τον ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ από 10.000 € έως 20.000 € (ανάλογα με τον εξοπλισμό που θα επιλέξετε) και περιλαμβάνει:

 • Πλήρως αυτοματοποιημένη μηχανή ψησίματος (καβουρδίσματος) TROPICAL CR-250

 • 10 - 20 κιλά καφέ 100% ARABICA (BRAZIL, KENYA, PAPUA, COSTA RICA, EL SALVADOR, MEXICO κ.λπ.)

 • Μηχανή ESPRESSO SAN MARCO TOUCH 100 PT με ένα, δύο ή τρία γκρουπ και μηχανές κοπής καφέ SAN MARCO

 • Φίλτρα νερού (κατακρατούν τα άλατα, το χλώριο, τα βαρέα μέταλλα, βακτήρια, οσμές κ.λπ.)

 • 5 ή περισσότερες στήλες αποθήκευσης πράσινου καφέ και 5 ή περισσότερες στήλες για φρεσκοψημένο καφέ.

Τον ΛΟΙΠΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ από 10.000 € έως 35.000 € (ανάλογα με τον εξοπλισμό που θα επιλέξετε) και περιλαμβάνει:

 • πάγκους εργασίας, βιτρίνες προϊόντων, φωτισμό, κλιματισμό, αφρογαλιέρα, ψυγεία, πλυντήριο, παγομηχανή, τραπεζοκαθίσματα, διακοσμητικά, φλυτζάνια και ποτήρια, αξεσουάρ μπαρίστα, εξοπλισμό delivery.

Πείτε μας για τις αυτόματες μηχανές καβουρδίσματος.

Διαθέτουμε μηχανές καβουρδίσματος καφέ από 250gr εως 50kg

Οι τύποι επαγγελματικών μηχανών καβουρδίσματος της Tropical είναι:

Αυτόματη: Λειτουργεί αυτόματα ή χειροκίνητα. Έτοιμα προγράμματα για καφέδες όλων των ειδών.

Υπεραυτόματη: Λειτουργεί αυτόματα ή χειροκίνητα, κατ' επιλογή σας. Διαθέτει έτοιμα προγράμματα για καφέ espresso από διάφορες χώρες του Ισημερινού. Διαθέτει WiFi για να παρακολουθείτε από μακριά μέσω laptop ή smartphone.

 • Service: Για οποιοδήποτε πρόβλημα, επισκευάζεται μέσω WiFi από την εταιρεία μας.
 • Δυνατότητα παρακολούθησης σωστής λειτουργίας από την εταιρεία μας, μέσω WiFi.

Ρομποτική: Είναι ένα ρομπότ που κάνει όλες τις εργασίες καβουρδίσματος του καφέ αυτόματα. Έτοιμα προγράμματα για καφέ espresso από διάφορες χώρες του Ισημερινού. Διαθέτει δοχείο αποθήκευσης πράσινου καφέ, τροφοδότη και δοχείο αποθήκευσης ψημένου καφέ και έχει τη δυνατότητα να προγραμματιστεί, ώστε να λειτουργεί 24 ώρες/24ωρο χωρίς την δική μας φυσική παρουσία και μπορούμε να την παρακολουθούμε μέσω WiFi από το σπίτι μέσω του laptop ή του smartphone κινητού μας.

 • Service: Για οποιοδήποτε πρόβλημα επισκευάζεται μέσω WiFi από την εταιρεία μας.
 • Δυνατότητα παρακολούθησης σωστής λειτουργίας από την εταιρεία μας μέσω WiFi.


Σχολιάστε μας το 3 Wave Coffee - τη νέα διεθνή μόδα για τα Coffee Shops

Οι νέες αυτόματες επαγγελματικές ψηστικές μηχανές της Tropical, άνοιξαν μια νέα αγορά για 3 Wave Coffee Shops, που είναι Coffee Shops και γενικά επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον καφέ. Με τις υπεραυτόματες μικρές επαγγελματικές ψηστικές μηχανές CR-250 και CR-500 δεν χρειάζονται καμινάδες και άδεια, διότι διαθέτουν ειδικά φίλτρα που κατακρατούν τις οσμές και αφήνουν διακριτικά τα αρώματα του καφέ εντός του χώρου του καταστήματος. Οι μηχανές καβουρδίσματος της Tropical είναι μικρής παραγωγής για καβούρδισμα του καφέ εντός του καταστήματος σε μικρές ποσότητες, δηλαδή καβουρδίζονται τόσα κιλά όσα χρησιμοποιεί το κατάστημα καθημερινά, έτσι ώστε ο καφές να είναι πάντα φρεσκοψημένος και ο πελάτης να απολαμβάνει κάθε μέρα ολόφρεσκο και ευωδιαστό καφέ με όλα τα αρώματά του και την τέλεια γεύση στο φλυτζάνι του. Η μυρωδιά του καφέ εντός του καταστήματος έλκει τον πελάτη και του δημιουργεί αίσθημα ευεξίας και καλής διάθεσης. Με το ψήσιμο του καφέ εντός του καταστήματος, το κέρδος είναι μεγάλο, διότι ο πράσινος καφές κοστίζει φθηνότερα.

Γιατί συμφέρει η αγορά μιας μηχανής καβουρδίσματος Tropical;

Παρέχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο μαγαζί κάθε νέου ή παλαιού επιχειρηματία και αυξάνει την πελατεία το,υ προσελκύοντας τους λάτρεις του καφέ με τη μυρωδιά, καθώς ο καφές ψήνεται μπροστά στα μάτια τους.

Άμεση απόσβεση των χρημάτων απόκτησής της, αφού με κάθε αγορά μηχανής καβουρδίσματος προσφέρουμε δωρεάν 15 κιλά πράσινου καφέ.

Ο πράσινος καφές που είναι η πρώτη ύλη της μηχανής ψησίματος είναι πολύ φθηνότερος από τον καβουρδισμένο.

Ο ιδιοκτήτης ενός coffee shop μπορεί να ψήνει κάθε τύπο καφέ, σε όση ποσότητα επιθυμεί, ανάλογα με την ημερήσια κατανάλωση.

Έχει μικρό λειτουργικό κόστος και είναι εύχρηστη, αφού δεν χρειάζεται ειδική εγκατάσταση και άδεια.

Είναι υπεραυτόματη και διαθέτει έτοιμα προγράμματα για ψήσιμο όλων των τύπων καφέ.

Τεχνική υποστήριξη από έμπειρο προσωπικό οποτεδήποτε και εξ αποστάσεως (μέσω WiFi).

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των Tropical cafe ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά