FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

Ab Basilopoulos Katastima Ston Kifiso

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίνεται για μία ακόμα χρονιά για την πρωτοποριακή ecommerce εφαρμογή

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίνεται για μία ακόμη φορά για την καινοτομία των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, αποσπώντας δύο νέα βραβεία για το ABClick2shop App, στη διοργάνωση Mobile Excellence Αwards 2017. Για μία ακόμα χρονιά, η πρωτοποριακή εφαρμογή της εταιρείας, ξεχωρίζει για τις μοναδικές δυνατότητες που παρέχει στους χρήστες στο digital περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε:

Gold βραβείο στην κατηγορία Mobile App for Consumers και

Silver βραβείο στην κατηγορία Mobile commerce for supermarkets

Η εφαρμογή ΑΒ Click2shop app, αποτελεί την πρώτη mobile εφαρμογή στην m-grocery ελληνική αγορά. Τα καθημερινά ψώνια μετατρέπονται σε μια «έξυπνη» και ολοκληρωμένη εμπειρία με τη βοήθεια των λειτουργιών της. Οnline και με λίγα μόνο taps, από το tablet ή οποιαδήποτε mobile συσκευή, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε περισσότερα από 9.000 προϊόντα - περιλαμβάνονται και τα προϊόντα ΑΒ - να δημιουργήσει τις λίστες αγορών του και να αναζητήσει τις μοναδικές ΑBητικές προσφορές που τρέχουν κάθε περίοδο. H παραγγελία πραγματοποιείται ακόμα πιο γρήγορα, από το εξατομικευμένο προφίλ του χρήστη, με την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι από την κεντρική οθόνη της εφαρμογής και παραδίδεται στους χρόνους και στον τόπο που εκείνος επιθυμεί. Επιπλέον, οι κάτοχοι AB Plus, έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν το barcode της κάρτας τους στην εφαρμογή, έχοντας με αυτό τον τρόπο την AB Plus κάρτα τους μαζί ανά πάσα στιγμή.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, αντιλαμβανόμαστε τις σύγχρονες ανάγκες. Σε μια εποχή υψηλών ταχυτήτων δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό για να απαντάμε στην πράξη στις ανάγκες του κοινού, αξιοποιώντας όσα μέσα διαθέτουμε. Τοποθετώντας στο επίκεντρο της λειτουργίας μας το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης όσων καθημερινά εμπιστεύονται την ΑΒ για τις αγορές τους, εξελίσσουμε συνεχώς τις πρακτικές μας, προσφέροντας και στο digital οικοσύστημα μια μοναδική, εξατομικευμένη αγοραστική εμπειρία.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά