FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018.

NOBACCO Logo Fill 200x200

Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Ε.Ι.Ε.Π.) από τη Δευτέρα 2 έως και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017.

Η ποιοτική εξυπηρέτηση και η αλληλεπίδραση με τους πελάτες της αποτελούν τα πλέον ουσιαστικά στοιχεία της φιλοσοφίας της NOBACCO. Στα πλαίσια της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών η NOBACCO διοργανώνει μια σειρά δράσεων, που στόχο έχουν την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης της με το κοινό αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης πελατών. Μια σειρά από μοναδικές εκπλήξεις και προωθητικές ενέργειες περιμένουν όποιον επισκεφθεί τα καταστήματα της NOBACCO μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη.

Οι λάτρεις του ατμίσματος θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς για να κερδίσουν δώρα καθώς και να επωφεληθούν των ποικίλλων εκπτώσεων που θα τρέχουν κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας στα διάφορα προϊόντα NOBACCO! Οι εκπλήξεις όμως δε σταματάνε εδώ, με την εταιρεία να ετοιμάζει κάτι μοναδικό για τους πελάτες της που θα βρεθούν μπροστά σε μία αναπάντεχη συνάντηση καθώς δε γνωρίζουν ποιος μπορεί να κρύβεται στα καταστήματα της NOBACCO περιμένοντας να τους εξυπηρετήσει…

Περάστε λοιπόν από ένα κατάστημα NOBACCO (2-7 Οκτωβρίου 2017) να διασκεδάσετε στα διάφορα happenings που σας περιμένουν, να δοκιμάσετε τις μοναδικές γεύσεις των υγρών αναπλήρωσης της NOBACCO και να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με το άτμισμα από τους πλέον εξειδικευμένους vape specialists.

«Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι μία αφορμή για εμάς όλους στην NOBACCO να επικοινωνήσουμε ακόμη περισσότερο με τους πελάτες μας, αλλά παράλληλα και να επιβραβεύσουμε τους εργαζόμενούς μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή επαφής με τον πελάτη, δηλαδή στα καταστήματα μας», δήλωσε ο κος Μάρκος Μαρκόπουλος, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της NOBACCO.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, αποτελεί πλέον θεσμό και για πρώτη φορά οι δράσεις που υλοποιούνται εναρμονίζονται χρονικά με τον παγκόσμιο εορτασμό, που λαμβάνει χώρα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου κάθε έτους. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ετήσιο σημείο συνάντησης μεταξύτων πελατών - καταναλωτών, των εταιρειών και των εργαζομένων.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά