FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018.

Fitness Center Fill 350x141

Έρευνα του Hotels.com αποκαλύπτει πως τo 80% των ταξιδιωτών ηλικίας 18-35 θεωρούν τη σωματική άσκηση απαραίτητο συστατικό των διακοπών τους, έναντι 66% των baby boomers.

Τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε σε 8.400 ενήλικες από 28 χώρες (Απρίλιος-Ιούνιος 2017), έδειξαν πως πλέον υπάρχει μία νέα παγκόσμια τάση στα ταξίδια που χαρακτηρίζεται από την εμμονή για γυμναστική, ιδιαίτερα ανάμεσα σε άτομα νεαρής ηλικίας. Πηγή έμπνευσης των ταξιδιωτών αυτών είναι οι φωτογραφίες ('welfie' αντί για τις απλές «selfie») διάσημων προσώπων στις οποίες εμφανίζονται να συνδυάζουν τον ήλιο, τη θάλασσα με τα σπορ. Έτσι κι εκείνοι τείνουν να ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες από κάποια σωματική δραστηριότητα στις διακοπές (16%) παρά μια σέξι εμφάνιση με μαγιώ (10%).

Οι millennials παραδέχονται ότι χρησιμοποιούν την άσκηση για να κάνουν νέες γνωριμίες (27%) και να εξερευνούν νέα μέρη από διαφορετική σκοπιά (32%). Επίσης, η επιθυμία για μοναδικές αναμνήσεις (42%) και η παρουσίαση των διακοπών στα social media (29%) είναι επίσης δημοφιλείς. Πολλοί ταξιδιώτες εγκαταλείπουν την επιδίωξη για γκουρμέ φαγητό (42%), χαλάρωση (38%), περιήγηση σε αξιοθέατα (32%), ακόμα για αλκοόλ (24%), προκειμένου να γυμνάζονται στις διακοπές.

Η γυμναστική είναι σε τέτοιο βαθμό ενσωματωμένη στην εμπειρία διακοπών που η ζήτηση για ξεχωριστές εμπειρίες fitness σε ξενοδοχεία καταγράφει αύξηση ρεκόρ. Οι σύγχρονες υποδομές γυμναστικής (26%), το personal training (20%), τα υγιεινά μενού διατροφής (25%) και η δωρεάν φορητή τεχνολογία γυμναστικής (17%) βρίσκονται πολύ ψηλά στις απαιτήσεις από τα ξενοδοχεία.

Οι άνδρες επιλέγουν ακραίες φυσικές δραστηριότητες ενώ οι γυναίκες (25%) προτιμούν ολιστική ευεξία με διαλογισμό, γιόγκα και τάι τσι. Οι 5 δημοφιλέστερες δραστηριότητες που επιθυμούν να δοκιμάσουν οι ταξιδιώτες είναι…

-γυμναστική ενδυνάμωσης και απώλειας βάρους (69%)

-ορειβασία (45%)

-personal training (34%)

-κολύμβηση HIIT (26%)

-hot yoga (25%)

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά