FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018.

Nobacco Logo Square Fill 200x200

Η NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 και είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Είναι η μεγαλύτερη και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία franchise του κλάδου ενώ έχει ως στρατηγική επιδίωξη την εξέλιξή της στο άμεσο μέλλον ως ο μεγαλύτερος retailer προϊόντων ατμίσματος στη Νότια-Ανατολική Ευρώπη.

Η εταιρεία ολοκληρώνει μία περίοδο εντυπωσιακής ανάπτυξης του δικτύου της. Διαθέτει σήμερα 66 καταστήματα και περισσότερα από 230 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, 4 καταστήματα στη Ρουμανία και 1 κατάστημα στη Γερμανία στοχεύοντας στη δυναμική προώθηση του brand και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η βαθιά γνώση για το προϊόν, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η ανάπτυξη μοναδικών συσκευών, οι εξατομικευμένες υπηρεσίες, ο σεβασμός στις ανάγκες των καπνιστών και των ατμιστών και οι συνεργασίες με τα Πανεπιστήμια (Πανεπιστήμιο Πατρών για τις πιστοποιήσεις των υγρών αναπλήρωσης & το Εθνικό Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη διασφάλιση ποιότητας των υγρών αναπλήρωσης) μας διαφοροποίησαν και μας καθιέρωσαν στη συνείδηση των καταναλωτών ως την ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Το franchising αποτελεί ένα ιδανικό μοντέλο που συμβάλει σημαντικά στην τόνωση της εγχώριας ατομικής επιχειρηματικότητας, δίνοντας τη δυνατότητα ανάπτυξης μιας κατηγορίας μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε υγιείς δομές και σταθερές βάσεις. Αυτή η υγιής επιχειρηματικότητα είναι σημαντική όχι μόνο για τους ίδιους τους επιχειρηματίες αλλά και για την οικονομία μιας χώρας. Βοηθά στην ενίσχυση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας κάθε χώρας, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη συνολικότερη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά