FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018.

Check My Logo 01

Μία νέα online υπηρεσία από τον Σύμβουλο Μάρκετινγκ Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων Θέμη Σαρανταένα, έρχεται να βελτιώσει έναν από τους πιο νευραλγικούς τομείς κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Αυτόν της οπτικής της επικοινωνίας.

Μέσω της υπηρεσίας CHECK my Logo, εντοπίζονται τυχόν λάθη και ελλείψεις της υπάρχουσας εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης, τα οποία μετέπειτα ασφαλώς και μπορούν να διορθωθούν. Στόχος είναι ο κάθε επιχειρηματίας να μπορέσει να δει και να κατανοήσει με απλό τρόπο, τις ελλείψεις της εταιρικής του εικόνας ή με απλά λόγια του πως αποτυπώνεται η επιχείρησή του, στα μάτια των πελατών του.

Όλα αυτά συγκεντρωμένα και με απόλυτα κατανοητό τρόπο για τον επιχειρηματία, μέσα από μία 10σελιδη μελέτη που συντάσσεται σε συνεργασία με ειδικούς συνεργάτες και πάντα με εξατομικευμένη προσέγγιση στο αντικείμενο και τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία CHECK my LΟGO and More στην ιστοσελίδα https://www.marketingconsultant.gr/checkmylogo

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά