FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017.

Alterego Owner Larissa Fill 350x262

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Η περίπτωσή μου είναι λίγο ιδιόμορφη. Γιατί ενώ κατάστημα alter ego έχω σχεδόν ένα εξάμηνο, η συνεργασία μου με την alter ego αριθμεί κάποια χρόνια. Και αυτό γιατί είχα δικό μου vape shop στη Λάρισα, και συνεργαζόμουν με την εταιρία διαθέτοντας αποκλειστικά προϊόντα alter ego. Συνειδητοποιώντας ότι το brand name έχει πολύ μεγάλη δύναμη, όπως επίσης και το shopping experience για τον πελάτη, προχώρησα στην επένδυση του franchising. Η διαφορά είναι τεράστια, και ειλικρινά, επειδή είμαι γνώστης του χώρου, τα καταστήματα alter ego είναι ίσως τα καλύτερα της Ευρώπης.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Όπως προανέφερα, ως επιχειρηματίας δραστηριοποιούμαι χρόνια στο χώρο του vaping, άρα έχω άποψη από διάφορα μοντέλα καταστημάτων και business. Αυτό που θα πρέπει να καταθέσω είναι ότι ο κλάδος του ατμίσματος είναι ανοδικός, (αυτό άλλωστε το εισπράττει ο καθένας, καθώς όλο και περισσότερο βλέπουμε δίπλα μας ανθρώπους να ατμίζουν). Eπίσης το ευρωπαϊκό πλαίσιο ρύθμισης που εφαρμόζεται πλέον και στη χώρα μας, θα συμβάλλει ώστε να ξεκαθαρίσουν οι πραγματικά επαγγελματίες από τους ερασιτέχνες.

Σημαντικό για εμένα ήταν ότι διαπίστωσα σημαντική διαφορά στους ποσοτικούς και ποιοτικούς δείκτες λειτουργίας μου, από το στιγμή που απέκτησα κατάστημα alter ego.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Όσον αφορά franchise alter ego, ανεπιφύλακτα ναι. Το vaping, το όνομα alter ego και η πρόταση franchising της εταιρίας είναι η τριλογία της επιτυχίας.

Ων στην περιφέρεια, μπορώ να σας βεβαιώσω, ότι η πολύ προσεκτική επιλογή franchising είναι ακόμα μεγαλύτερης σημασίας γιατί λόγω της απόστασης από την Αθήνα, εάν δεν πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις και δεν υπάρχουν δοκιμασμένα μοντέλα η επένδυση ενός νέου επιχειρηματία μπορεί να αποβεί λανθασμένη.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το περιοδικό σας που μου έδωσε την ευκαιρία προσωπικής τοποθέτησης και να ευχηθώ …καλή συνέχεια σε όλους.

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε και διερευνάτε το franchise στον κλάδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106540681 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found
  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά