FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

Coffeebrands350 Fill 250x250

Τελευταία εξέλιξη στα Coffeebrands είναι η ένταξη στο franchise system, του concept “Juice Spot”, με την προσφορά φρέσκων χυμών φρούτων και λαχανικών, smoothies και detox, τα οποία, μετά την παρασκευή τους, σερβίρονται σε εύκολα στη μεταφορά σηματοποιημένα μπουκάλια Juice Spot®, τα οποία αποσφραγίζονται παρουσία του καταναλωτή, πριν από την πλήρωσή τους με τους φρέσκους χυμούς.

H στρατηγική ανάπτυξης της Coffeebrands βασίζεται στο προϊόν, την τιμή και την τοποθεσία (PPP strategy). Η προσφορά στον καταναλωτή του καλύτερου ροφήματος εσπρέσο (Espresso Specialist), το οποίο προσφέρεται, με γρήγορη εξυπηρέτηση, στη “σωστή” τιμή, μέσω καταστημάτων, σύγχρονης αισθητικής, στα οποία κυριαρχεί το μπλε χρώμα (μπλε καφέ), τα οποία λειτουργούν σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία. Τα καταστήματα παραδίδονται με “το κλειδί στο χέρι” και δυνατότητα τραπεζικής συγχρηματοδότησης του κόστους κατασκευής τους.

Η οργάνωση λειτουργίας Coffeebrands, αλλά και η διαρρύθμιση των καταστημάτων, είναι προσανατολισμένη στην ταχεία και ποιοτική εξυπηρέτηση των διερχόμενων πελατών και των πελατών delivery, οι οποίοι - σε σύντομο χρόνο - μπορούν να απολαμβάνουν ένα τέλειο ρόφημα, το οποίο γίνεται μέρος της καθημερινότητάς τους.

Η παρασκευή των ροφημάτων, με βάση το συνταγολόγιο Coffeebrands, διενεργείται από εξειδικευμένους, κατόπιν σχετικής εκπαίδευσής τους και συνεχούς επανεκπαίδευσής τους, baristi, με τη χρήση συγεκριμένου εξοπλισμού, ο οποίος συντηρείται τακτικά, βάσει συγκεκριμένου προγράμματος, οι δε πρώτες ύλες, υψηλής ποιότητας, φέρουν όλες εμπορικά σήματα της Coffeebrands Switzerland AG.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά