FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

Homework Store2 Fill 350x191

Ένα νέο κέντρο μελέτης Homework στην Καλαμπάκα (Βενιζέλου 10, τηλ. 2432078679) ήρθε να προστεθεί στα 2 που λειτουργούν από το 2015 στο νομό Τρικάλων και στα 12 που αριθμεί ο Όμιλος στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η κυρία Ξανθή Ζιώγα είναι η ιδιοκτήτρια του κέντρου μελέτης στην Καλαμπάκα και μετά από μια επιτυχημένη πολυετή πορεία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, αφού διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια δυο επιτυχημένα κέντρα ξένων γλωσσών στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα, επέκτεινε την επιχειρηματική της δραστηριότητας και στο χώρο της σχολικής εκπαίδευσης. Η επιχειρηματική κίνηση της κυρίας Ζιώγα δείχνει το δρόμο στους επαγγελματίες της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης αφού με μηδενικό ρίσκο μπορούν να διευρύνουν την πελατειακή τους βάση και να ενισχύσουν την οικονομική τους θέση προσθέτοντας νέα έσοδα στις επιχειρήσεις τους.

Το concept αξιοποιεί σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους (ψυχομετρικό τεστ), με τη βοήθεια του οποίου εκπονείται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα μελέτης βασισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή, υποστηρίζεται από τη σύγχρονη και οικεία για τα παιδιά τεχνολογία, μέσω μιας ποιοτικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαδικτυακής μάθησης, από ένα κατάλληλα διαμορφωμένο προσωπικό χώρο εργασίας που μεταφέρει το γραφείο του σπιτιού του στο χώρο του κέντρου μελέτης και φυσικά την καταλυτική παρουσία ενός ειδικά εκπαιδευμένου εκπαιδευτικού.

Το concept από επιχειρηματική άποψη συνιστά μια φιλική και χαμηλού ρίσκου οικονομική επένδυση και απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς (δασκάλους ή καθηγητές), οι οποίοι θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, αλλά και σε ιδιοκτήτες φροντιστηρίων ξένων γλωσσών ή εργαστηρίων πληροφορικής που θέλουν να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στον προνομιακό χώρο της εκπαίδευσης. Το χαμηλό κόστος της αρχικής επένδυσης και ο σύντομος χρόνος απόσβεσής της συνηγορούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 70

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 15.000 €

ENTRY FEES: 8,000 €

ROYALTIES: Ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών

MRK FEES: 1,000 € ετησίως

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των HOMEWORK ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της εκπαίδευσης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά