FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018.

Experience Economy1 Fill 350x215

Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο στο Harvard Business Review (January 2017), το 86% των business leaders θεωρούν ως καταλυτικό παράγοντα επιτυχίας την εμπειρία του πελάτη.

Στο παγκόσμιο σκηνικό, τα καθιερωμένα brands διαθέτουν τόσο τη δέσμευση, όσο και τις υποδομές να «διακτινίζουν» σε εντελώς διαφορετική διάσταση την συνολική εμπειρία των πελατών τους, παρέχοντάς τους δυνατότητες που μέχρι σήμερα ούτε καν φανταζόμασταν! Παράλληλα, τα start ups αξιοποιούν την φαντασία τους και τη καινοτομία για να καθιερωθούν γρήγορα ως παγκόσμια brands.

BURGER KING: Οι Playstation Gamers δίνουν την παραγγελίας τους απλά μιλώντας μέσω voice regognition, χωρίς να εγκαταλείπουν τη «πίστα» τους!

AIR BANK: Εγκαινίασε την Πράγα το πρώτο «ανέπαφο» ATM!

L’ORÉAL: Το Chatbot καθοδηγεί για την αφορά του σωστού δώρου!

APPLE: Παρέχει δωρεάν σεμινάρια στα καταστήματά της, για φωτογραφία, design κ.λπ.

Για να είσαι καινοτόμος θα πρέπει να σκέφτεσαι ριζοσπαστικά - out of the box. Πολλές φορές η καινοτομία έρχεται τυχαία ή από έμπνευση της στιγμής, άλλες φορές μεθοδικά μέσω διαδικασιών και οργάνωσης. Καθώς, ωστόσο, θα πρέπει να καινοτομείς συνέχεια (δυστυχώς για εσένα αφού κανένα brand δεν είναι safe αν δεν παραμένει ανταγωνιστικό και πιστό στις αρχές του!), θα πρέπει να εισάγεις διαδικασίες καινοτομίας και κάτι ακόμη… μη ψάχνεις τη λύση στους καταναλωτές, τι προσδοκούν, τι συνηθίζουν κ.λπ. (είναι δύσκολο) αλλά αναζήτα την απάντηση στην αγορά. Μάθε (με λεπτομέρεια και ανάλυση) τι κάνουν οι άλλοι και κάν’ το καλύτερα!

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά