FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

Σήμερα, εν μέσω έντονης δραστηριότητας στον κλάδο του coffee to go, παρατηρούμε μια σειρά από νέο-εισερχόμενες καινοτομίες και διαφοροποιητικά στοιχεία, που αναζωογονούν τον κλάδο, τόσο από γνωστές και καταξιωμένες αλυσίδες, όσο και από νέα concepts.

Οι μεγάλοι παίχτες ενδυναμώνονται:

Coffee Island. Δεσμεύονται για «Μοναδικό καφέ για μοναδικούς ανθρώπους». Ανανέωσαν το internal store design. Συνεχίζουν με νέα microfarm projects. Εγκαινίασαν νέο σύστημα on line παραγγελιών. Ξεκίνησαν έντονη διαφήμιση στην TV. Συνεχίζουν την ανάπτυξή τους με σταθερούς υψηλούς ρυθμούς.

Γρηγόρης. Πρόσφατα εισήγαγε νέο λογότυπο και ενδυνάμωσε την εταιρική ταυτότητά του σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας. Εμπλούτισε το μενού του, με δεύτερο mild blend καφέ, εισήγαγε cold brew κ.α. Εγκαινίασε νέο σύστημα on line παραγγελιών. Διαφημίζεται έντονα και στην TV. Αναπτύσσεται δυναμικά και ίσως και επιθετικά.

Νέα projects εμφανίζονται με στόχο να ανατρέψουν τις υφιστάμενες ισορροπίες ή και να διεκδικήσουν απλά ένα κομμάτι από τη μεγάλη πίτα…

MOKACCINO. Με εταιρική ταυτότητα εμπνευσμένη από την ισπανο-καραϊβική κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής, ξεκίνησαν την ανάπτυξή τους μέσω franchise από το δεύτερο 4μηνο του 2017, και ήδη αριθμούν σε 4 καταστήματα. Δυνατό ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα το διαφοροποιημένο design σε χρώματα από τις Φαβέλες της Λατινικής Αμερικής, σε συνδυασμό με την αρχική επένδυση από 25,000 Ευρώ μέχρι 35,000 Ευρώ, χωρίς entry fees και royalties. Διαθέτουν blend και single origin επιλογές.

TONIS PLAYZ. O γνωστός Toni Sfinos, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ψυχαγωγίας, παρουσιάζει την Tonis Playz, τη νέα επιχειρηματική πρόταση franchise στον κλάδο των street coffee shops, που ξεχωρίζει για το desing των καταστημάτων της, που μας ταξιδεύει στην δεκαετία του ’60 και στο προϊοντικό μίγμα που πέρα από καφέδες και ροφήματα, διαθέτει και επιλεγμένη γκάμα από burgers, hot dogs κ.λπ. Αρχική επένδυση από 40,000 Ευρώ, με entry fees 15,000 Ευρώ και χωρίς royalties.

EL GRECO Roasting Company. Αυθεντικά 3rd wave coffee shops που διαφοροποιούνται έντονα στην αγορά με ξεχωριστό, χειροποίητο και αυθεντικό vintage design, με κορυφαίους single origin και micro lot καφέδες και με εντυπωσιακές μηχανές της SANREMO. Αρχική επένδυση από 45,000 Ευρώ, με entry fees 15,000 Ευρώ και χωρίς royalties.

TROPICAL CAFE. Coffee Shops που συνδυάζονται με Coffee Roasters, αποτελώντας την έμπνευση για νέας γενιάς 3wave coffee shops. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στη δημιουργία μικρών street café που προσφέρουν ανώτερης ποιότητας single origin καφέδες, που καβουρδίζονται μέσα στο κατάστημα, φρεσκοκόβονται και προσφέρονται ολόφρεσκοι στον πελάτη, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα και αυξημένα περιθώρια κέρδους. Αρχική επένδυση από 20,000 Ευρώ, χωρίς entry fees και royalties.

PURE JUICE BAR. Καλύπτουν την ανάγκη για υγιεινή διατροφή, με τον πλέον φυσικό και αληθινό τρόπο, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων από 100% οργανικές πρώτες ύλες, γεμάτα με βιταμίνες, μέταλλα και ένζυμα από ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά εποχής και επάξια διεκδικούν το τίτλο του πρώτου αυθεντικού juice bar, με βιολογικό καφέ. Αρχική επένδυση από 35,000 Ευρώ, με entry fees 12,000 Ευρώ και royalties 4%.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά