alter ego franchise newΔύο νέα και πολλά υποσχόμενα mods από την Aspire για όσους θέλουν να απολαμβάνουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο τους έκαναν την άφιξή τους στο e-shop. Γνωρίστε τα και αποκτήστε τα!

H Aspire είναι μία κορυφαία εταιρία στο χώρο του vaping παγκοσμίως. Aπό την ίδρυσή της, το 2013, έχει διακριθεί για την τεχνολογική της υπεροχή και το πάθος της να προσφέρει στους ατμιστές ανά τον κόσμο, ποιοτικά προϊόντα στην αιχμή της εξέλιξης και εξαιρετική υποστήριξη.

Γνωρίστε το Aspire Cygnet 80W mod

«Cygnet» σημαίνει μικρός κύκνος και το Cygnet 80w mod της Aspire είναι εξαιρετικό για νέους ατμιστές, που πρόσφατα άνοιξαν τα φτερά τους και πέταξαν μακριά από το τσιγάρο!

Πρόκειται για ένα οικονομικό και πολύ εύχρηστο mod το οποίο θα είναι εκεί όταν το χρειάζεστε. Μη σας ξεγελά το μικρό μέγεθός του (μόλις 72 mm ύψος!), το Cygnet της Aspire είναι στιβαρό, απλό στη χρήση και αξιόπιστο, με μέγιστη δύναμη ισχύος στα 80W και μπαταρία 18650 mah. Με λίγα λόγια μπορείτε να απολαμβάνετε το άτμισμά σας μέσα στη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να είστε αγκαζέ με μια πρίζα!

Επίσης, οι λειτουργίες VV/VW και Bypass σας προσφέρουν απλές, αλλά ταυτόχρονα ολοκληρωμένες λειτουργίες για να προσαρμόσετε το mod σας στα μέτρα σας.

Ακόμα και ένας έμπειρος ατμιστής δεν θα μπορεί να πιστέψει πως αυτό το mod είναι τόσο απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο θαυματουργό!

Γνωρίστε το Aspire Speeder 200W mod

Το νέο Aspire Speeder 200W mod αποτελεί τη ναυαρχίδα των ασυναγώνιστων mods της Aspire!

Είναι ένα μικρό TC mod με μέγιστη δύναμη ισχύος τα 200W που το κάνει ιδανική επιλογή για εντατική χρήση.

Τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες 18650 mah και περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από την Aspire.

Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε το Aspire Speeder mod με τους αγαπημένους σας ατμοποιητές και να το τροποποιήσετε όπως σας αρέσει, αφού οι επιλογές που σας δίνονται είναι αμέτρητες!

Και όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στο ότι, αποκλειστικά στην alter ego, μπορείτε να απολαύσετε διπλή διάρκεια εγγύησης για όλα τα προϊόντα της Aspire!

Είτε είστε νέος στο άτμισμα είτε βετεράνος στην alter ego θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να εξελίξετε την ατμιστική σας εμπειρία και να την απολαμβάνετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Και επειδή τα προϊόντα της Aspire γίνονται... ατμός μέχρι να πεις «mod», μπείτε τώρα στο http://www.alterego.gr, μάθετε περισσότερα και αποκτήστε τα άμεσα!

Η alterego, με ένα ισχυρό δίκτυο 50+ καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, απόλυτα εναρμονισμένη τόσο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, όσο και με την ελληνική νομοθεσία, υπερκαλύπτοντας τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, έχει εδραιωθεί ως ένα κορυφαίο brand και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise. Η εταιρεία διαθέτει εξαίρετα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου, συσκευές alterego, αλλά και επώνυμες συσκευές όλων των γνωστών οίκων, όπως και πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης, με σειρές που παράγονται στην Ελλάδα και σειρές που εισάγονται κατ’ αποκλειστικότητα.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 20,000 Ευρώ

(συμπεριλαμβάνει διαμόρφωση, επίπλωση και αρχικό εμπόρευμα)

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά