FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 06 Αυγούστου 2018.

Τα στοιχεία των πελατών μας είναι το πιο ΠΟΛΥΤΙΜΟ επιχειρηματικό περιουσιακό στοιχείο μας. Εσείς έχετε ενημερωθεί για το τί πρέπει να προσέξετε;

Αν…

Διατηρείτε ιστοσελίδα

Διατηρείτε σελίδα στο Facebook

Κατηγοριοποιείτε τους πελάτες σας

Τους στοχεύετε με συγκεκριμένα μηνύματα,

Τους τροφοδοτήσουμε με πληροφορίες που ενδιαφέρουν μόνο αυτούς online & offline

Εφαρμόζετε Inbound στρατηγική στο Internet Marketing

και όχι μόνο….. τότε αυτό το webinar σας αφορά!

Από το νέο έτος θα ισχύσει ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Κανονισμός 2016/679 – GDPR) και θα καταργηθεί η ισχύουσα Οδηγία (Οδηγία 95/46/ΕΚ), καθώς και η ελληνική νομοθεσία για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Νόμος 2472/1997). Έτσι καθιερώνεται ένα ενιαίο νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εισάγονται αυστηρότεροι κανόνες για την προστασία των δεδομένων και των πολιτών της.

Μέχρι το Μάϊο του 2018 όλες οι επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να έχουν συμμορφωθεί με τις νέες ρυθμίσεις, σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύουν με πρόστιμα, ύψους μέχρι 4% του τζίρου τους ή 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Εισηγητές:

Θέμης Σαρανταένας, Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ

Στέλλα Γαμβρέλλη, Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας

Πότε:

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, 20.30-22.30

Early booking offer -33% : 47 ευρώ (συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α.)

Δείτε αναλυτικά τη θεματολογία εδώ: https://www.marketingconsultant.gr/webinar-data

Βιογραφικά:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012 με εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ 17 χρόνων. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” στο κανάλι SBC για 2 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

Η Στέλλα Γαμβρέλλη είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας, με ενασχόληση ιδίως με υποθέσεις αστικού, εμπορικού και διοικητικού δικαίου, δικαστηριακή και συμβουλευτική πρακτική, ως νομικός σύμβουλος εταιρειών, σωματείων, μη κερδοσκοπικών οργανισμών και κοινωνικών επιχειρήσεων. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές στη Γερμανία στο ευρωπαϊκό δίκαιο (LL.M. Eur.) εστιάζουν στο δίκαιο της προστασίας των δικαιωμάτων του ανθρώπου, των Μ.Μ.Ε. και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και στην Ελλάδα στο δημόσιο δίκαιο (Μ.Δ.Ε.) και ειδικότερα στο δίκαιο της υγείας και το δίκαιο της κοινωνίας της πληροφορίας. Είναι Διαμεσολαβήτρια, πιστοποιημένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Συντονίστρια δημοσίων και ιδιωτικών Διαλόγων, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και Executive, Team & Leadership coach, πιστοποιημένη ως Associate Certified Coach (A.C.C.) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία International Coaching Federation (I.C.F).

 

Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές:
https://www.marketingconsultant.gr/webinar-data

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά