FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

HomeworkFranchisenew Fill 200x200

Το Νέο Φροντιστήριο, ο παλαιότερος και μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα ανακοινώνει την έναρξη δραστηριοποίησης του στην περιοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη δημιουργία 2 νέων Κέντρων Μελέτης Homework στη Λευκωσία.

Τα Κέντρα Μελέτης Homework ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 2013 και ήρθαν να καλύψουν ένα σημαντικό κενό στο χώρο της εκπαίδευσης, που αφορούσε την οργανωμένη μελέτη των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου.

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Νέο, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, αφού το πρώτο Φροντιστήριο του Ομίλου δημιουργήθηκε το 1968, στο Κέντρο της Αθήνας, από τον κύριο Νίκο Κόλλια.

Το concept Homework αξιοποιεί σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους (ψυχομετρικό τεστ), με τη βοήθεια του οποίου εκπονείται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα μελέτης βασισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή, υποστηρίζεται από τη σύγχρονη και οικεία για τα παιδιά τεχνολογία, μέσω μιας ποιοτικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαδικτυακής μάθησης, από ένα κατάλληλα διαμορφωμένο προσωπικό χώρο εργασίας που μεταφέρει το γραφείο του σπιτιού του στο χώρο του κέντρου μελέτης και φυσικά την καταλυτική παρουσία ενός ειδικά εκπαιδευμένου εκπαιδευτικού.

Το concept από επιχειρηματική άποψη συνιστά μια φιλική και χαμηλού ρίσκου οικονομική επένδυση και απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς (δασκάλους ή καθηγητές), οι οποίοι θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, αλλά και σε ιδιοκτήτες φροντιστηρίων ξένων γλωσσών ή εργαστηρίων πληροφορικής που θέλουν να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στον προνομιακό χώρο της εκπαίδευσης. Το χαμηλό κόστος της αρχικής επένδυσης και ο σύντομος χρόνος απόσβεσής της συνηγορούν προς αυτήν την κατεύθυνση.
Όσον αφορά την έναρξη δραστηριοποίησης του Ομίλου στην Κύπρο, αυτή επιτεύχθηκε με τη συνεργασία του Ομίλου με δύο διαπρεπείς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνταν ήδη στο χώρο της εκπαίδευσης, τον κύριο Γιάννο Καλοθέου που είναι ο ιδιοκτήτης του Κέντρου Μελέτης Homework στην Αγλαντζιά Λευκωσίας και της ψυχολόγου κυρίας Γιάννας Στυλιανού που είναι η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Μελέτης Homework στην περιοχή Λακατάμεια Λευκωσίας.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά