MarketingOnTheGo FBΤο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on The Go στο web radio του Amagi, θα μιλήσουμε για το ασφαλιστικό Μάρκετινγκ.

Οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις σήμερα αντιμετωπίζουν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Πρέπει να καταβάλουν σημαντική προσπάθεια και να επιλέξουν τη σωστή στρατηγική μάρκετινγκ, για να δημιουργήσουν την αίσθηση εμπιστοσύνης, ασφάλειας και κύρους προς το καταναλωτικό κοινό για την κάλυψη των αναγκών του. Σκοπός του μάρκετινγκ στον κλάδο αυτό είναι να εκμηδενίσει τις αποστάσεις μεταξύ των πελατών και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ώστε να προκύψει όφελος (benefit) και για τις δυο πλευρές.

Καλεσμένος στο studio του Amagi είναι ο Αριστείδης Βασιλειάδης Γενικος διευθυντης insuranceinnovation και insuranceforum.gr. Μαζί με τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, θα συζητήσουν για το πώς μπορεί να κάνει αποτελεσματικό μάρκετινγκ ένας επαγγελματικές ασφαλιστικός διαμεσολαβητής ή ένα μικρό ασφαλιστικό γραφείο.

H εκπομπή «Marketing on the GO» παρουσιάζει ιδέες, tips, Ελληνικά business case studies γύρω από το θέματα του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας. Με προσέγγιση αισιόδοξη, με τάση ανάπτυξης, κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις, η εκπομπή μετατρέπεται στο εβδομαδιαίο βοήθημα στην επαγγελματική καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο!

Marketing on the GO: Σάββατο 2/12/2017 (και κάθε Σάββατο), 14.00-16.00

Παρουσίαση: Θέμης Σαρανταένας

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012 με εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ 17 χρόνων. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” στο κανάλι SBC για 2 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

Ο Amagi Radio είναι πολιτικός, πολιτιστικός και μουσικός διαδικτυακός σταθμός. Διατηρεί studio στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και όλες του οι εκπομπές είναι live. Ο Αmagi τάσσεται με έμφαση ενάντια στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό, το σεξισμό και την πολιτική βία.

Χορηγοί επικοινωνίας: Epixeiro.gr, Startup.gr, Franchise.gr & Insuranceforum.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τη ραδιοφωνική εκπομπή θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.marketingconsultant.gr/marketingonthego

Η εκπομπή μεταδίδεται από τον Amagi Radio εδώ: http://amagi.gr  ενώ υπάρχει και εφαρμογή του σταθμού για να την ακούτε από το κινητό σας (iOS & Android).

Μετά την μετάδοση μπορείτε να βρείτε την εκπομπή on demand στην ιστοσελίδα: https://www.marketingconsultant.gr/ και στην εφαρμογή «Marketing Consultant» για iOS και για Android: https://www.marketingconsultant.gr/marketing-smartphone-application

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά