FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, φέτος τα Χριστούγεννα, μοιράζεται με όλους τη μαγεία να προσφέρεις αγάπη και γεμίζει με χαμόγελο τα πρόσωπα χιλιάδων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Η εταιρία, όπως κάθε χρόνο, μέσα από πρωτοβουλίες αγάπης και πράξεις προσφοράς πολλαπλασιάζει τις όμορφες στιγμές, χαρίζοντας σε όλους μας αισιοδοξία.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που έχουν πολλά νοικοκυριά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 7η συνεχή χρονιά, προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι σε 6.000 οικογένειες με παιδιά. Η πρωτοβουλία – που πια έχει γίνει θεσμός για την εταιρία- υλοποιείται σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων και το Μπορούμε.

Όμως οι πράξεις αγάπης δε σταματάνε εδώ! Σε αυτό το πνεύμα της προσφοράς η εταιρεία ενώνει τις δυνάμεις της και με όσους επισκέπτονται τα καταστήματά της... με 3 δράσεις για καλό σκοπό!

Συγκεκριμένα, σε 60 επιλεγμένα ΑΒητικά καταστήματα, διατίθεται το «Κουτί Αγάπης» που περιέχει βασικά είδη διατροφής*, με κόστος €4,5. Το «Κουτί Αγάπης» μπορεί ο καθένας μας να το δωρίσει όπου επιθυμεί ή να ενισχύσει με αυτό, το ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος, πολλαπλασιάζοντας την προσφορά. Για κάθε «Κουτί Αγάπης», η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων.

Επιπλέον, αποκλειστικά για τα φετινά Χριστούγεννα, δημιουργήθηκε ένα μοναδικό παιδικό παραμύθι, «Το Μαγικό Πεφταστέρι», που αφηγείται την πιο λαμπερή και ζεστή χριστουγεννιάτικη ιστορία. «Το Μαγικό Πεφταστέρι» έχει τη δική του, ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα προϊόντα καλού σκοπού της ΑΒ Βασιλόπουλος, με στόχο να στηρίξει χιλιάδες παιδιά σε όλη τη χώρα, που χρειάζονται τη φροντίδα μας. Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις του παραμυθιού, προσφέρονται σε ΜΚΟ που υποστηρίζουν παιδιά.

Τέλος, μέσα από τα προϊόντα με τη σηματοδότηση «Για Καλό Σκοπό» που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα ΑΒ, η προσφορά αγάπης πολλαπλασιάζεται Η εταιρία σε συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές της προσφέρουν το 2% επί της τιμής πώλησης αυτών των προϊόντων σε φορείς που στηρίζουν οικογένειες σε όλη την Ελλάδα!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μία γιορτή. Είναι η αγάπη, η προσφορά κι όλη η μαγεία που κρύβεται στις απλές, καθημερινές πράξεις, στα αυθόρμητα χαμόγελα και τις όμορφες οικογενειακές στιγμές. Στην ΑΒ, εδώ και 78 χρόνια η καρδιά της προσφοράς «χτυπά» ασταμάτητα.

Γιατί είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη!

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά