FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

Ab Vasilopoulos Franchise Fill 200x200Το 2017 ολοκληρώθηκε για την ΑΒ Βασιλόπουλος με τον πιο αισιόδοξο τρόπο, καθώς η εταιρία κατάφερε για έβδομη συνεχή χρονιά να αναδειχθεί «True Leader», στο διαγωνισμό της ICAP GROUP. Η επιβράβευση αφορά στις επιδόσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος για το 2016, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη χρονιά την αναπτυξιακή της στρατηγική, τη δυναμική της πορεία και την ηγετική θέση της στον κλάδο και συνολικά στην ελληνική οικονομία.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου σε μία κατάμεστη αίθουσα με περισσότερα από 400 στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου. Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίθηκε ανάμεσα σε 15.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν με βάση την κερδοφορία και τον κύκλο εργασιών τους για την προηγούμενη χρονιά, τον αριθμό προσωπικού τους και τις νέες θέσεις εργασίας που δημιούργησαν, καθώς και το δείκτη διαβάθμισης της πιστοληπτικής τους ικανότητας.

Ο κορυφαίος θεσμός «True Leaders» της ICAP, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης καθώς και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Στόχος του θεσμού είναι να επιβραβεύει εταιρίες και ομίλους που πληρούν συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια, πετυχαίνοντας υψηλές αποδόσεις.

Η σημαντική διάκριση που κατέκτησε η ΑΒ Βασιλόπουλος για έβδομη συνεχή χρονιά, επιβεβαιώνει τη σημαντική συμβολή της στην ελληνική οικονομία, αναδεικνύοντας παράλληλα τη δέσμευση της εταιρείας για διαρκή εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, ακολουθώντας με συνέπεια την υπόσχεσή της να προσφέρει το καλύτερο, παραμένει για μία ακόμη χρονιά αντάξια της εμπιστοσύνης των πελατών της και επισφραγίζει την ηγετική της θέση στον κλάδο.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά