Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Όμιλος Today Group διακρίνεται ως ένας εκ των κορυφαίων του επιχειρηματικού γίγνεσθαι της Ευρώπης, συμμετέχοντας στα βραβεία-θεσμό της ευρωπαϊκής επιχειρηματικότητας, τα European Business Awards 2017/2018.

Τα σημαντικά οικονομικά επιτεύγματα του Ομίλου Today Group κατάφεραν να τον ξεχωρίσουν στην κατηγορία «The Business of the Year Award with Turnover of € 0-25m» και να τον κατατάξουν ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης. Ειδικότερα, μαζί με 54 ακόμα εταιρείες της Ελλάδας συμπληρώνει τη λίστα «One to Watch» προχωρώντας δυναμικά στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού.

Τα τρία καινοτόμα Franchise Concepts που έχει αναπτύξει σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητας επιχειρηματικές πρακτικές οδήγησαν και φέτος τον Όμιλο σε σημαντικά ποιοτικά και ποσοτικά επιτεύγματα που τον προέκριναν στην επόμενη φάση ως άξιο μεταξύ ίσων.

Η κυρία Αθανασίου Χρυσάνθη, Managing Director του Ομίλου, δήλωσε: «Είμαι περήφανη, που και φέτος, μαζί με την ομάδα μου καταφέραμε να βρισκόμαστε ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. Τέτοιες διακρίσεις μας δίνουν διαρκώς κίνητρο για να γινόμαστε καλύτεροι και να φέρνουμε ολοένα και περισσότερες καινοτομίες στον κλάδο μας δημιουργώντας νέα οφέλη για τους τελικούς καταναλωτές.

Και συνεχίζει, «Είμαστε έτοιμοι να μεταφέρουμε τον δικό μας παλμό σ’ όλη την Ευρώπη και να παρουσιάσουμε το δικό μας brand story. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των National Winners ενώ παράλληλα προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς και για τον διαγωνισμό European Public Winner, στον οποίο η ψήφος ανήκει στο κοινό!»

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά