Το AB SHOP & GO, αποτελεί την ΑΒητική πρόταση καταστήματος ευκολίας για την πόλη. Αναφέρεται σε μικρά καταστήματα που έχουν ως στόχο να καλύψουν ανάγκες της καθημερινότητας όσο και έκτακτες αγορές σε ώρες εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων. Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές ή σε σημεία μεγάλης συγκέντρωσης, όπως σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, χώροι εργασίας, δημόσιες υπηρεσίες και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Διαθέτει χώρο πώλησης 120-200 τ.μ.και διαθέτει μια πλήρη γκάμα σε τυποποιημένα τρόφιμα, κατεψυγμένα, φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά, ροφήματα και σνακς, καλλυντικά και είδη νοικοκυριού. Το ΑΒ Shop & Go, προσφέρει λύσεις για όλες τις αγορές σας, κοντά σας, κάθε στιγμή, χωρίς επιβαρύνσεις μετακινήσεων και αναμονής. Και πάνω από όλα, με προσφορές και τιμές ΑΒ.

Πρόσφατα, η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινίασε το πρόγραμμα «Το δικό μας & δικό σου» που προσφέρει την δυνατότητα υποστήριξης του υποψηφίου συνεργάτη (franchisee) στο στήσιμο ενός νέου καταστήματος AB Shop & Go. Η υποστήριξη έχει να κάνει με την αγορά και διάθεση του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού του καταστήματος, καλύπτοντας σχεδόν το 80% της αρχικής επένδυσης και δίνοντας τη δυνατότητα αποπληρωμής σε διάστημα έως και 10 ετών. Για να ολοκληρωθεί το κατάστημα, ο συνεργάτης χρειάζεται να καλύψει ένα μικρό μέρος της αρχικής επένδυσης και να συνεισφέρει με την προσωπικότητα του, την προσωπική του εργασία και την προσήλωση του στην εξυπηρέτηση του πελάτη, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την επιτυχία του καταστήματος.

Με εγγύηση το ισχυρό όνομα, την υψηλή τεχνογνωσία, την άρτια οργάνωση, τις σύγχρονες υποδομές και τις συνέργειες που έχουμε αναπτύξει με προμηθευτές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η ΑΒ αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή για συνεργασία τόσο για τους επιχειρηματίες του κλάδου όσο και για νέους που θέλουν να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του πελάτη στην αγορά τροφίμων.

Μέχρι σήμερα λειτουργούν 38 καταστήματα AB Shop & Go (τα 26 στεγασμένα σε βενζινάδικα με το σήμα Shell) σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Θέλεις να γίνεις ο επόμενός μας συνεργάτης και να εξασφαλίσεις θέσεις εργασίας και ένα πολύ ικανοποιητικό επιχειρηματικό κέρδος?

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά