FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη. Στο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ η μαθητοκεντρική προσέγγιση δεν μένει στη θεωρία. Γίνεται πράξη από την πρώτη κιόλας μέρα που ο κάθε μαθητής θα ενταχθεί στην οικογένεια μας. Κάθε παιδί είναι μοναδικό και γι’ αυτό μπορεί κοντά μας με σιγουριά και ασφάλεια να κατακτήσει τη δική του ατομική επιτυχία.

Στο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ θα βρει ποιοτικά και αποτελεσματικά προγράμματα προετοιμασίας όλων των μαθημάτων για τις τάξεις Γυμνασίου & Λυκείου καθώς και προπαρασκευαστικά μαθήματα για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Με σεβασμό στις ανάγκες γονέων και παιδιών το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ έχει επιπλέον ξεκινήσει ειδικά τμήματα σχολικής μελέτης Δημοτικού & Γυμνασίου που στοχεύουν να θέσουν τις σωστές βάσεις αλλά και να ανακαλύψουν έγκαιρα τα ταλέντα των μικρών παιδιών προκειμένου να τα καλλιεργήσουν στη συνέχεια.

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου γίνεται χρήση πρωτοποριακών μεθόδων με virtual labs (εικονικά εργαστήρια, πολυμέσα), δυνατότητα απεριόριστης χρήσης Internet, πρωτοπόρα ενισχυτικά προγράμματα STEM & ROBOTICS, αίθουσες ψυχαγωγίας και αμφιθέατρα. Επίσης, προσφέρονται ειδικά προγράμματα επαγγελματικής σταδιορδρομίας και συμβουλευτική γονέων από ειδικούς και στελέχη της αγοράς έρευνας & εργασίας, καθώς και μοναδικά προνόμια και πακέτα για εκμάθηση ξένων γλωσσών και υπολογιστών σε κέντρα του Ομίλου SO EASY® – WIN.NET®.

Βασικός σκοπός και αρχή μας είναι να στηρίζουμε και να κατευθύνουμε τους μαθητές μας προκειμένου να κατακτήσουν τη δική τους μοναδική επιτυχημένη πορεία στο μέλλον.

Και το καταφέρνουμε! Γιατί στα φροντιστήρια Αρειμάνιο ο μαθητής «μαθαίνει με την καρδιά του!»

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά