FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της τροφοδοσίας καταστημάτων καφέ από το 2007. Στόχος της είναι η διανομή καφέ espresso υψηλών απαιτήσεων με έμφαση στη σταθερή γεύση και την υψηλή ποιότητα. Αναζητώντας κορυφαία ποιότητα προϊόντων εισαγει κατα αποκλειστικότητα τον ιταλικό οίκο Espresso Da Vinci. Διαθέτει επίσης ένα άρτιο τεχνικό τμήμα υποστήριξης πελατών παρέχοντας έναν ολοκληρωμένο κύκλο εργασιών στους πελάτες της. Η εμπειρία, το μεράκι και η αγάπη μας για τον καφέ έχουν συνθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο. Η πλούσια γκάμα των προϊόντων μας, η συνεργασία μας με κορυφαίους ιταλικούς οίκους, οι ανταγωνιστικές τιμές και η γρήγορη και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη εξηγεί την όλο και αυξανόμενη επέκταση των δραστηριοτήτων μας στην αγορά.

Η εταιρεία λανσάρει στο franchise την επιχειρηματική πρόταση των EL GRECO και διαφοροποιείται πλήρως στον κλάδο της καφεστίασης, παρουσιάζοντας ένα καινοτόμο concept, που συνδυάζει το τρίπτυχο "café – καφεκοπτείο – παντοπωλείο", αρμονικά και ελληνικά προκρίνοντας την αυθεντική ελληνική κουλτούρα.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά