FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Για ακόμη μία φορά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών πρωτοπορεί προχωρώντας στη σύσταση Επιτροπής για έναν κλάδο, που μέχρι σήμερα δεν είχε θεσμική εκπροσώπηση. Πρόκειται για την Επιτροπή Franchise, της οποίας προΐσταται ο κ. Δημήτρης Ραμαντζάς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. και CEO του ομίλου So Easy.

Μιλώντας στο site του Επιμελητηρίου (www.eea.gr) ο κ. Ραμαντζάς υπογραμμίζει ότι «για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά το franchise (δικαιόχρηση) εκπροσωπείται σε θεσμικό επίπεδο μέσω του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών», κάτι που «σαν γεγονός και μόνο αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία του κλάδου και όλων όσων απασχολούνται σε αυτόν σαν franchisor ή σαν franchisee».

Πρώτος άμεσος στόχος της Επιτροπής, εξηγεί ο Πρόεδρός της, είναι η ανέλιξη του κλάδου και η καταπολέμηση όλων των εμποδίων που στέκονται τροχοπέδη στην επιτυχία του.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Προέδρου της Επιτροπής Franchise κ. Δημήτρη Ραμαντζά: «Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά το franchise (δικαιόχρηση) εκπροσωπείται σε θεσμικό επίπεδο μέσω του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών. Ως γεγονός και μόνο αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία του κλάδου και όλων όσων απασχολούνται σε αυτόν σαν franchisor ή σαν franchisee. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την ευκαιρία που έδωσε στις επιχειρήσεις μας να έχουν επιτέλους θεσμική εκπροσώπηση και ειδικά για την προσωπική τιμή να με εμπιστευτεί να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο θεσμός του franchise είναι η πλέον υγιής και αμοιβαία επαγγελματική σχέση. Αποτελεί ένα εξαιρετικό δίπολο αλληλεπίδρασης με τεράστια οφέλη και για τις δυο πλευρές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι περίπου 9.000 υγιείς επιχειρήσεις franchise δραστηριοποιούνται μόνο στην Αθήνα. Η επιτροπή του franchise θα παρέχει υψηλού επίπεδου υπηρεσίες - εξυπηρέτηση, καθώς επίσης θα συμβουλεύει και θα οργανώνει συστηματικά και ολοκληρωμένα τις παροχές του ΕΕΑ προς τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις μέλη του. Θα εργαστούμε για την καλύτερη οργάνωση του κλάδου, με βάση τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα, σε επίπεδο εξωστρέφειας (συμμετοχή σε εκθέσεις, συνεργασία με επιμελητήρια του εξωτερικού κ.λπ.), στρατηγικών συμμαχιών, χτίσιμο συνεργασιών μεταξύ υφιστάμενων επιχειρήσεων, νομικές – λογιστικές – αναπτυξιακές συμβουλές (mentoring). Θα εκμεταλλευτούμε τα επιδοτούμενα προγράμματα πρόσληψης, κατάρτισης – εκπαίδευσης προσωπικού και θα διεκδικήσουμε την επανένταξη των επιχειρήσεων μας στα αναπτυξιακά ευρωπαϊκά προγράμματα από τα οποία, τόσο άδικα, έχουμε εξαιρεθεί. Η ανέλιξη του κλάδου και η καταπολέμηση όλων των εμποδίων που στέκονται τροχοπέδη στην επιτυχία του, είναι ο πρώτος άμεσος στόχος. Η "ισχύς εν τη ενώσει" και μέσα από το ΕΕΑ».

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά