FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Το Business Coaching έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Το Business Coaching είναι η συν-δημιουργική πορεία μεταξύ του Coach και του Coachee, κατά την οποία ο δεύτερος ενθαρρύνεται να θέσει βήματα που θα τον φέρουν πιο κοντά στους επιχειρηματικούς του στόχους.

Στην αγορά υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί Coaches και με καλεσμένους, τον Χαράλαμπο Πετρά, Coaching Psychologist και τον Gilles Gambade, Πρόεδρο του EMCC Ελλάδος παρουσιάστηκε πώς το Business Coaching μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Αναλύθηκαν τα skills που πρέπει να έχει ένας coach ώστε να είναι αποτελεσματικός για τον πελάτη του, οροθετήθηκε ο ρόλος ενός business coach μέσα στην επιχείρηση και τονίστηκε με παραδείγματα η ανάγκη για την δημιουργία ενός πλαισίου άσκησης του επαγγέλματος για την προστασία των πελατών-επιχειρηματιών αλλά και των ιδίων των coaches.

Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάστηκε και μια μελέτη περίπτωσης, όπου η επιχειρηματίας Βίκυ Γαλαζούλα, μίλησε για την εμπειρία της με τον Business Coach της και εξήγησε πώς ακριβώς βελτίωσε τις διαδικασίες στην επιχείρησή της και πώς ο Coach της την βοήθησε να σχεδιάσει την στρατηγική για την ανάπτυξη της επιχείρησής της.

Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε tips για την επιλογή του κατάλληλου coach ανάλογα τις ανάγκες του επιχειρηματία.

Την εκπομπή μπορείτε να την δείτε εδώ: https://youtu.be/xFdij_PNR-k

Η εκπομπή “Marketing in Practice”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού -επιχειρηματικού καναλιού της χώρας, ασχολείται με τον κλάδο του Μάρκετινγκ και αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών παραδειγμάτων και προτάσεων μάρκετινγκ ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται oι βασικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Χρηστικές επιχειρηματικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 21.00 (και σε επανάληψη κάθε Παρασκευή στις 22.00) από το SBC και τον OTE TV.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά