FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Η Ideales συνεχίζει να καταγράφει εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα, σημειώνοντας κατά το πρώτο δίμηνο του 2018 +73% αύξηση τζίρου, συγκριτικά με το αντίστοιχο δίμηνο του 2017, καθώς και ρεκόρ αύξησης διμήνου από το 2010.

H εντυπωσιακή ανοδική πορεία των οικονομικών αποτελεσμάτων του 100% ελληνικού Ομίλου Ideales, σε συνδυασμό με τις συνεχείς πιστοποιήσεις, βραβεύσεις και αναγνωρίσεις του σε κάθε τομέα του επιχειρείν, τόσο σε πανευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύουν ότι η εταιρία συνεχίζει ακάθεκτη την αναπτυξιακή της πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2018, η Ideales έχει ήδη αποσπάσει 4 σημαντικότατες διακρίσεις:

Διακρίθηκε με το Χρυσό Βραβείο Best Dealer, στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της Καναδικής Hydropool, λόγω της άριστης εξυπηρέτησης που προσέφερε στους Πελάτες της και των αυξημένων κατά 25% πωλήσεων το 2017 στις μονάδες υδροθεραπείας Ideales Spa.

Βραβεύθηκε και πάλι για τον οικολογικό της προσανατολισμό και τις πράσινες πρακτικές της σε προϊόντα και υπηρεσίες ως «Eco Friendly Franchise» στα πλαίσια του θεσμού Franchise Awards 2018.

Τέλος, το Ideales Resort του Ομίλου Ideales διακρίθηκε στα Greek Hospitality Awards 2018 με δύο βραβεία, στις κατηγορίες Best Greek Green Resort και Best Greek Excellence In Service Hotel.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης, σημείωσε:

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και συνεχίζουμε να χαράζουμε με μοναδικό τρόπο την επιτυχημένη πορεία μας. Είμαστε ακόμα πιο υπερήφανοι που δε θυσιάζουμε λόγω κρίσης την αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζουμε ακόμα περισσότερο και όλοι οι Πελάτες μας που μας εμπιστεύονται, να είναι ενθουσιασμένοι με τη δουλειά μας και την αγάπη και το σεβασμό μας γι’ αυτό που κάνουμε.»

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά