FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

H επιχειρηματικότητα σήμερα εξελίσσεται. Δεν αρκούν μόνο τα πτυχία και οι τεχνικές γνώσεις αλλά μετρούν εξίσου, αν όχι περισσότερο, τα λεγόμενα soft skills. Οι δεξιότητες και οι συμπεριφορές δηλαδή όπως η αλληλεπίδραση με τους συνεργάτες μας και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε καταστάσεις εντός της εργασίας μας, η επικοινωνία, η ευελιξία, η ικανότητα ηγεσίας, η πειστικότητα, η ικανότητα λύσης προβλημάτων, η ομαδικότητα και πολλά άλλα. Η σύγχρονη επιχειρηματικότητα απαιτεί επαγγελματίες δημιουργικούς και ευέλικτους.

Στο 61ο επεισόδιο της μοναδικής τηλεοπτικής εκπομπής για το marketing των επιχειρήσεων, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο τον Σπύρο Κοττώρη, Εκπαιδευτή Ενηλίκων, συζήτησαν για το πώς η εκπαίδευση του προσωπικού και η ανάπτυξη των Soft Skills μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις μιας επιχείρησης. Μίλησαν για τις τεχνικές επικοινωνίας, την Ηγεσία, το Time Management και άλλες δεξιότητες (και ικανότητες) που αν αναπτυχθούν μπορούν να κάνουν την διαφορά σε μια επιχείρηση!

Ακόμα, μέλη του προσωπικού από την Αλυσίδα Φούρνων Σπύρου -που εκπαιδεύτηκαν σε προγράμματα Τεχνικών Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών-, κατέθεσαν την εμπειρία τους στο πώς τα μαθήματα τους εξέλιξαν και βοήθησαν στην αύξηση του τζίρου.

Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε 10 συμβουλές για να βγαίνετε κερδισμένοι πάντα όταν διαπραγματεύεστε.

Την εκπομπή μπορείτε να την δείτε εδώ: https://youtu.be/symMITpZd3w

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά