FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018.

Coffee Dive Header

AGS Fill 350x477Συζητάμε με τον κ. Ανδρέα Σταυρόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο των COFFEE DIVE, μια αλυσίδας coffee to go, που εντυπωσιάζει τους καταναλωτές με το καβούρδισμα του καφέ μέσα στα καταστήματα και τους γοητεύει γευστικά με 15 ξεχωριστές ποικιλίες καφέ!

κ Σταυρόπουλε, ποιά είναι η φιλοσοφία των COFFEE DIVE;

Τα COFFEE DIVE αντιμετωπίζουν τον καφέ όχι ως ένα απλό ρόφημα, αλλά ως μια μοναδική εμπειρία, μια «βουτιά» σε ένα γευστικό κόσμο απόλαυσης.Τα COFFEE DIVE έχουν σχεδιάσει ένα μοναδικό επιχειρηματικό σύστημα franchise, ικανό να εντυπωσιάσει και τους πλέον απαιτητικούς coffee connoisseurs, διαθέτοντας άνω των 15 διαφορετικών single origins, estates και microlots απ’ όλο τον κόσμο, που καβουρντίζονται καθημερινά σε κάθε κατάστημα και μας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία fresh roasted coffee.

Κάθε καφές μοναδικός. Όπως κάθε ζωντανός οργανισμός προκαλεί τις αισθήσεις. Και επειδή οι αισθήσεις είναι μοναδικές, αλλάζουν και επηρεάζονται ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες, έτσι και ο καφές. Η χώρα παραγωγής, το έδαφος, οι καιρικές συνθήκες, η ποικιλία, ο τρόπος συγκομιδής, διαλογής και επεξεργασίας αποτελούν τους βασικούς παράγοντες που διαμορφώνουν ένα φλιτζάνι καφέ.

Ο τρόπος καβουρντίσματος και παρασκευής αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του και κρύβει όποιες ατέλειες αν υπάρχουν.

Επειδή λοιπόν ένας πολύ καλός καφές είναι τόσο καλός όσο οι κόκκοι που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του, τα COFFEE DIVE, αναζητούν και εισάγουν μοναδικούς καφέδες specialty και microlots απ’ όλο τον κόσμο.

Κάθε κατάστημα COFFEE DIVE καβουρντίζει καθημερινά, ακολουθώντας τις ίδιες ιδανικές καμπύλες – προφίλ καβουρντίσματος, που αναδεικνύουν τα γευστικά προφίλ των καφέδων προσφέροντας φρεσκο-καβουρντισμένους καφέδες τουλάχιστον 2 ημερών.

Ποιές ποικιλίες καφέ μπορεί να βρει ο πελάτης μέσα σε ένα COFFEE DIVE;

Τα COFFEE DIVE διαθέτουν τις πλέον εκλεκτές ποικιλίες καφέ απ’ όλο τον κόσμο, που καλλιεργούνται σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές (single origin), και παρέχουν στους πελάτες τους τόσο μια ασύγκριτη γκάμα επιλογών, όσο και ασυναγώνιστη ποιότητα με καφέδες από τις πιο εκλεκτές φυτείες / φάρμες, αλλά και μικρές παραγωγές (microlots), με αυστηρά κριτήρια διαλογής και επιλογής (specialty).

Τα COFFEE DIVE διαθέτουν και πολλούς καφέδες που έχουν παραχθεί κατ’ αποκλειστικότητα για την αυστραλέζικη και ιαπωνική αγορά. Αυτό από μόνο του αποτελεί εγγύηση για την υψηλή ποιότητα καφέ.

Οι ποικιλίες καφέ που διαθέτουν κάθε χρόνο τα COFFEE DIVE επιλέγονται με βάση την ποιότητας του καφέ που παράχθηκε. Αν δηλαδή η καινούργια παραγωγή ενός καφέ δεν πληροί συγκεκριμένα κριτήρια τόσο γευστικά όσο και ποιοτικά λόγω καιρικών ή άλλων συνθηκών τότε ο καφές αυτός απορρίπτετε από την συλλογή των COFFEE DIVE για την συγκεκριμένη χρονιά.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Ποιά είναι η πρόταση franchise των COFFEE DIVE;

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των COFFEE DIVE αφορά σε καταστήματα άνω των 25 τ.μ. κυρίως take away και delivery, πλήρως εξειδικευμένα στον καφέ με άνω των 15 διαφορετικών single origins, estates και microlots απ’ όλο τον κόσμο, που καβουρντίζονται σε κάθε κατάστημα, με αρχική επένδυση της τάξεως των 40 χιλ. Ευρώ. Η μητρική εταιρεία εφοδιάζει τα καταστήματα με πράσινους ωμούς κόκκους εξαιρετικής ποιότητας και παρέχει στους franchisees τις ιδανικές καμπύλες – προφίλ καβουρντίσματος ανά παρτίδα παραλαβής καφέδων, σε λογισμικό (software) μέσω του οποίου ρυθμίζεται η μηχανή καβουρντίσματος, διασφαλίζοντας ευκολία ψησίματος, αξεπέραστη και σταθερή ποιότητα, όπως και υψηλό μεικτό κέρδος.

Ποιά είναι τα προνόμια franchise που παρέχετε;

Τα COFFEE DIVE παρέχουν μοναδικά προνόμια στους συνεργάτες – franchisees τους, έχοντας δημιουργήσει και δοκιμάσει ήδη σε πέντε (5) καταστήματα με πλήρη επιτυχία, ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο στον κλάδο της καφεστίασης:

 • Η μεγαλύτερη ποικιλία καφέδων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

 • Καφέδες εξαιρετικής ποιότητας, single origins, estates και microlots απ’ όλο τον κόσμο. Καφέδες εγγυημένα specialty grade, με βαθμολογία για όλες τις ποικιλίες άνω του 85/100.

 • Σταθερή ποιότητα, καθώς κάθε κατάστημα καβουρντίζει τους καφέδες τους σύμφωνα με ειδικά προφίλ που του παρέχει η μητρική εταιρεία μέσω software.

 • Καθημερινά, φρεσκοκαβουρντισμένος καφές, σε καινοτόμα, έξυπνα καβουρντιστήρια, με μηδενικές φύρες.

 • Το μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο στον κλάδο της καφεστίασης, καθώς κάθε κατάστημα αγοράζει πράσινους ωμούς κόκκους στις καλύτερες τιμές της αγοράς, καθώς η μητρική εταιρεία είναι μέλος ενός παγκόσμιου φορέα, με ηγετική θέση στον κλάδο του καφέ.

 • Η καλύτερη σχέση value for money, τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τους franchisees.

 • Αναγνωρισμένο και δυναμικό brand.

 • Κορυφαία τεχνογνωσία.

 • Πλήρης αρχική και συνεχής εκπαίδευση και απλούστευση των διαδικασιών καβουρντίσματος στο κάθε κατάστημα με χρήση software και αυτοματισμών.

 • Δεν απαιτείται ειδική άδεια, λόγω των συγκεκριμένων προδιαγραφών της μηχανής καβουρντίσματος.

 • Χαμηλή αρχική επένδυση, από 35,000 Ευρώ.

 • Ευρεία αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Αξιολόγηση και εκπόνηση επιχειρηματικού πλάνου για κάθε εμπορικό σημείο που θα προταθεί από τους franchisees.

 • Δυνατότητα εύρεσης κατάλληλων καταστημάτων.

 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά