FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος National Champion στην κατηγορία «Social Responsibility and Environmental Awareness» των European Business Awards. H εταιρεία δημιουργεί «παράδοση» διακρίσεων στο θεσμό τη φετινή χρονιά με το καινοτόμο πρόγραμμα «Τρόφιμα Αγάπης».

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, ανακηρύχθηκε «National Winner», δημιουργώντας παράδοση στις διακρίσειςστα European Business Awards sponsored by RSM, τη διοργάνωση θεσμό για την επιχειρηματική σκηνή της Ευρώπης. Η εταιρεία ξεχώρισε στην κατηγορία «Social Responsibility and Environmental Awareness» για την πρωτοποριακή κοινωνική πρωτοβουλία «Τρόφιμα Αγάπης».

Η ενέργεια της ΑΒ Βασιλόπουλος αναγνωρίστηκε από την ιδιαίτερα απαιτητική επιτροπή και πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, διεκδικώντας τον κορυφαίο τίτλο της κατηγορίας της. Η ανάδειξη της εταιρείας σε «National Winner», υπογραμμίζει την καινοτομία που χαρακτηρίζει το σύνολο των δράσεων της ΑΒ Βασιλόπουλος και αποδεικνύει για μία ακόμα φορά στην πράξη την αναγνώριση της κοινωνικής και περιβαλλοντικής συνεισφοράς της.

Σημειώνεται ότι στη φετινή διοργάνωση 11 ελληνικές εταιρίες παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό στον οποίο θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με πίστη στη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο και υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία, ακολουθεί με συνέπεια τις στρατηγικές επιλογές για βιωσιμότητα και απτή κοινωνική συνεισφορά. Η διάκρισή της ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες του ευρωπαϊκού επιχειρείν, αποτελεί τόσο επιβράβευση, όσο και αναγνώριση της συνέπειας, της υπευθυνότητας και της πρωτοπορίας που διαπνέουν τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά, εδώ και σχεδόν οκτώ δεκαετίες.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά