FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018.

NobaccoTempleUniversityStudents

Τη NOBACCO επισκέφθηκε ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Temple University της Φιλαδέλφειας στην Αμερική, προκειμένου να γνωρίσουν και να μελετήσουν τη στρατηγική που την κάνει να ξεχωρίζει σε μια ιδιαίτερη περίοδο για την χώρα μας, όπου οι επιχειρήσεις ταλανίζονται από την οικονομική κρίση.

Πιο συγκεκριμένα, 26 εστιασμένοι στην οικονομία και επιχειρηματικότητα φοιτητές του Temple University επέλεξαν τη NOBACCO ως μία από τις επιχειρήσεις που θα συναντούσαν στα πλαίσια του εκπαιδευτικού τους ταξιδιού σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Η επιλογή έγινε χάρη στη στρατηγική ανάπτυξης που ακολουθεί η εταιρεία και την κάνει να ανθίζει σε μία οικονομικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας. Σκοπός των επισκέψεων αυτών των φοιτητών είναι να γνωρίσουν και να κατανοήσουν τον τρόπο που τοποθετούνται στην αγορά οι εταιρείες. Μάλιστα, τέτοιου είδους εκπαιδευτικές ευκαιρίες θεωρούνται ζωτικής σημασίας από το πανεπιστήμιο, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις των σπουδαστών και βοηθώντας τους να ενημερωθούν για τις τάσεις στην παγκόσμια οικονομία και επιχειρηματικότητα. Από την πλευρά της, η NOBACCO αγκάλιασε με χαρά αυτή την πρωτοβουλία καθώς δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην οργάνωση δράσεων με στόχο την επιμόρφωση και την κατάλληλη προετοιμασία της νέας γενιάς για την είσοδό της στην αγορά εργασίας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της NOBACCO, τους φοιτητές καλωσόρισε ο κ. Γαλανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας και ακολούθησε η παρουσίαση του οράματος και της αποστολής της NOBACCO, που έχει στόχο να συμβάλλει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στη μείωση των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος και στη διάδοση των προϊόντων μειωμένης βλάβης (harm reduction), όπως είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Οι φοιτητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία της NOBACCO και τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει αυτά τα 10 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά, για να είναι πάντα κοντά στους καπνιστές που σκέφτονται να κάνουν την επιλογή ζωής και να αφήσουν στο παρελθόν το παραδοσιακό κάπνισμα.

Στη συνέχεια, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο επιτυχημένο μοντέλο εξυπηρέτησης πελατών αλλά και το πρόγραμμα επιβράβευσής τους που έχει υιοθετήσει με μεγάλη επιτυχία η NOBACCO. Οι σπουδαστές είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της εταιρίας και άλλα στελέχη της, να λύσουν διάφορες απορίες και να γνωρίσουν τον τρόπο που λειτουργεί μια σύγχρονη κι επιτυχημένη επιχείρηση. Στο τέλος οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών σε ένα πραγματικό κατάστημα NOBACCO. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε αφήνοντάς τους συμμετέχοντες ιδιαίτερα ενθουσιασμένους, τόσο με την παρουσίαση της εταιρείας όσο και με τη στρατηγική ανάπτυξης που αυτή ακολουθεί.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά