Μία διαφορετική και πολύ ενδιαφέρουσα χροιά, δίνει η La Pasteria στη φετινή νηστεία, με ένα νέο, πλούσιο και ευφάνταστο menu, το Menu Mediaterraneo.

Το Menu Mediaterraneo προσφέρει μια πλήρη γκάμα ιταλικών γεύσεων από νηστίσιμα ορεκτικά και σαλάτες μέχρι πιάτα pasta, risotto αλλά και πολύ λαχταριστά γλυκά σχεδιασμένα ειδικά για την περίοδο της Σαρακοστής. Θαλασσινά, λαχανικά, πλούσιες σάλτσες με μεσογειακά μυρωδικά και πολλά ιδιαίτερα και πάντα φρέσκα υλικά συνδυάζονται σε ένα μοναδικά γευστικό αποτέλεσμα.

Ξεκινήστε με την πρωτότυπη σαλάτα “Tabule di granchio a quinoa” με καβούρι και κινόα και μοιραστείτε την “Pizza Greca”, με σάλτσα φρέσκιας τομάτας, μαύρες ελιές, κάπαρη και κρεμμύδι. Δοκιμάστε τα διάσημα λιγκουίνι “Gamperi Tropicana” με ψητές γαρίδες και κρέμα καρύδας, την all time classic “Primavera” με λαχανικά και λευκό κρασί ή το “Risotto di Mare”, με θαλασσινά, κουρκουμά και λεμόνι. Δώστε το πιο γλυκό finale στο γεύμα σας με μία νηστίσιμη version Σοκολατίνας, το “Dolce di chocolato digiuno”, με ταχίνι, πορτοκάλι και ξηρούς καρπούς.

Περιηγηθείτε στο Menu Mediaterraneo της La Pasteria, και ζήστε τη δική σας, απολαυστική #lavitapasteria, ανακαλύπτοντας τους μαγευτικούς συνδυασμούς της Ιταλικής κουζίνας και των Μεσογειακών γεύσεων, για όσους νηστεύουν και όχι μόνο!

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά