FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

Easter Kotsovolos Madame Ginger

Ο Κωτσόβολος βρίσκεται ήδη σε εορταστική διάθεση με δράσεις και ενέργειες που... μυρίζουν Πάσχα! Καλεσμένοι είναι όλοι όσοι θέλουν να γευτούν λαχταριστές λιχουδιές, αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα τη χρήση των συσκευών, που είναι απαραίτητες για την προετοιμασία του πασχαλινού τραπεζιού.

Συγκεκριμένα, η εταιρία διοργανώνει ένα σεμινάριο μαγειρικής με τη food blogger Madame Ginger. Το Σάββατο 31 Μαρτίου, στο κατάστημα Κωτσόβολος Ηλιούπολης θα παραδοθεί ένα διαδραστικό σεμινάριο μαγειρικής στην κουζίνα που γυρίζεται η διαδικτυακή εκπομπή της Κωτσόβολος «Βάζουμε τον Chef στην πρίζα». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από την επίσημη σελίδα της Madame Ginger στο Facebook και να κάνουν κράτηση της θέσης τους. Φυσικά, το σεμινάριο θα είναι ανοιχτό και για όσους θέλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους την τελαυταία στιγμή. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν ένα πασχαλινό δωρο, ενώ ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει, κατόπιν κλήρωσης, μία κουζινομηχανή της Kenwood.

Οι εκπλήξεις του Κωτσόβολου δεν σταματούν εδώ, αφού με τη βοήθεια των κουζινομηχανών Kenwood και Bosch, τα καταστήματα Κωτσόβολος στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens και River West, αλλά και στο Περιστέρι και την Πυλαία Θεσσαλονίκης έχουν δημιουργήσει ένα πασχαλινό «εργαστήριο ζαχαροπλαστικής» και προσφέρουν φρεσκοψημένα, παραδοσιακά γλυκίσματα στους επισκέπτες τους. Παράλληλα, δίνονται χρήσιμες συμβουλές γύρω από τη λειτουργία των κουζινομηχανών και την ευκολία που προσφέρουν στην ετοιμασία του Πασχαλινού τραπεζιού, αλλά και σε κάθε προετοιμασία γεύματος!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα τις εξής ημέρες και ώρες:

 • The Mall Athens έως τις 14/4/18

   

 • Περιστέρι έως τις 7/4/18

   

 • River West έως τις 7/4/18

   

 • Πυλαία έως τις 14/4/18

Καθημερινές μετά τις 12.00, Σάββατα και Κυριακή 1/4 μετά τις 11.00.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά