FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Nine Grams Banner New

Η NINE GRAMS δημιουργεί τομή στον κλάδο της καφεστίασης, προτείνοντας ένα δυνατό σύστημα franchise που συνδυάζει ένα πραγματικό καφεκοπτείο με ένα μοντέρνο take away coffee shop, στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement, με συμπιεσμένη αρχική επένδυση στα 25,000 Ευρώ.

 

Γιατί NINE GRAMS;

Τόσο ζυγίζει η ψυχή μας... 9 γραμμάρια, όσο και η τέλεια αναλογία ενός καφέ espresso! Γιατί στο ‘χαρμάνι’ της προσπάθειας μας βάζουμε όλη την ψυχή μας για να πετύχουμε την τελειότητα στον καφέ...

Εννιά βασικά στάδια, που η ομάδα της NINE GRAMS δίνει ιδιαίτερη σημασία, ώστε να γευτείτε στο φλιτζάνι σας το καλύτερο απόσταγμα καφέ:

1/. GROWING

Το πρώτο στάδιο της παραγωγής και φύτευσης των σπόρων του καφέ. Ο σπόρος του καφέ και η επιλογή του αποτελεί την αρχή για την επίτευξη ενός τέλειου καφέ στο φλυτζάνι σας.

2/. HARVESTING

Η δεύτερη διαδικασία όπου μαζεύονται οι καρποί από το φυτό ή με μηχανήματα ή πιο επιλεκτικά με το χέρι. Η σωστή συγκομιδή του καρπού με την απαραίτητη φροντίδα δίνει στον καφέ μια προστιθέμενη αξία!

3/. PROCESSING

Η επεξεργασία του καφέ γίνεται με 2 τρόπους. Με την μέθοδο του στεγνώματος και με την μέθοδο του πλυσίματος.

4/. HULLING

Το ξεφλούδισμα του καφέ γίνεται με ειδικά μηχανήματα, όπου ξεχωρίζει το ενδοκάρπιο από το υγρό μέρος του καρπού.

5/. SORTING

Εδώ ξεχωρίζεται ο κόκκος ανάλογα με το μέγεθος, το βάρος, το χρώμα και αν υπάρχουν κάποιες άλλες ατέλειες με ειδικά μηχανήματα.

Ο παραγωγός που επιλέγει η NINE GRAMS είναι αυτός που κατέχει καλύτερα την τέχνη αυτή και σέβεται όλα τα στάδια της προετοιμασίας του καφέ πριν το καβούρδισμα. Ο παραγωγός για την NINE GRAMS αποτελεί απαραίτητο σύμβουλο και σύμμαχο στην προσπάθεια για την άριστη ποιότητα, και όχι απλά έναν συνεργάτη.

6/. ROASTING

Έχει φτάσει ο καφές στο στάδιο που από πράσινος(ωμός) θα γίνει καφέ και θα μπορείς να τον δοκιμάσεις...

Εδώ πλέον ο κόκκος καφέ έχει κάνει ένα όμορφο ταξίδι μέχρι να φτάσει μαζί με όλα τα αρώματα του στην χώρα μας... Οι άρτια εκπαιδευμένοι στο καβούρδισμα του καφέ της NINE GRAMS ξεκινάνε το δικό τους γευστικό ταξίδι και με όλη τους την γνώση για τον καφέ και σας προσφέρουν το καλύτερο καβούρδισμα με τα τέλεια αρώματα να «κυριεύουν» τον χώρο της NINE GRAMS!

7/. BLENDING

Πλέον, ο καβουρδισμένος κόκκος καφέ προχωρά στο επόμενο στάδιο, αυτό της ανάμειξης των καφέδων που έχουν ψηθεί για να γίνει το σωστό χαρμάνι με την τέλεια γεύση, επίγευση και οξύτητα.

8/. GRINDING

Με το σωστό άλεσμα του καφέ που έχει επιλέξει με φροντίδα και γνώση η NINEGRAMS, σας προσφέρει το χαρμάνι της επιλογής σας.

9/. BREWING

Φτάνοντας στο τέλος του γευστικού μας ταξιδιού, η NINEGRAMS σας δίνει δύο επιλογές: Την παρασκευή και την απόλαυση του ροφήματος που επιλέξατε με τα κατάλληλα εργαλεία στο σπίτι σας ή το γραφείο σας ή να γεύεστε τα μοναδικά αρώματα του φρεσκοκαβουρδισμένου και φρεσκο-αλεσμένου καφέ της, από τους εκπαιδευμένους barista της.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά