COFFEE DIVE

Τα COFFEE DIVE έχουν σχεδιάσει ένα μοναδικό επιχειρηματικό σύστημα franchise, ικανό να εντυπωσιάσει και τους πλέον απαιτητικούς coffee connoisseurs, διαθέτοντας άνω των 15 διαφορετικών single origins, estates και microlots απ’ όλο τον κόσμο, που καβουρντίζονται καθημερινά σε κάθε κατάστημα και μας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία fresh roasted coffee.

Τα COFFEE DIVE διαθέτουν τις πλέον εκλεκτές ποικιλίες καφέ απ’ όλο τον κόσμο, που καλλιεργούνται σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές (single origin), και παρέχουν στους πελάτες τους τόσο μια ασύγκριτη γκάμα επιλογών, όσο και ασυναγώνιστη ποιότητα με καφέδες από τις πιο εκλεκτές φυτείες / φάρμες, αλλά και μικρές παραγωγές (microlots), με αυστηρά κριτήρια διαλογής και επιλογής (specialty),

Τα COFFEE DIVE διαθέτουν και πολλούς καφέδες που έχουν παραχθεί κατ’ αποκλειστικότητα για την αυστραλέζικη και ιαπωνική αγορά. Αυτό από μόνο του αποτελεί εγγύηση για την υψηλή ποιότητα καφέ.

Οι ποικιλίες καφέ που διαθέτουν κάθε χρόνο τα COFFEE DIVE επιλέγονται με βάση την ποιότητας του καφέ που παράχθηκε. Αν δηλαδή η καινούργια παραγωγή ενός καφέ δεν πληροί συγκεκριμένα κριτήρια τόσο γευστικά όσο και ποιοτικά λόγω καιρικών ή άλλων συνθηκών τότε ο καφές αυτός απορρίπτετε από την συλλογή των COFFEE DIVE για την συγκεκριμένη χρονιά.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά