FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Coffee Dive Andreas

Συζητάμε με τον κο Ανδρεά Σταυρόπουλο - Διευθύνοντα Σύμβουλο των COFFEE DIVE και μας αναλύει το franchise project της εταιρείας.

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

Στα COFFEE DIVE έχουμε σχεδιάσει ένα μοναδικό επιχειρηματικό σύστημα franchise, ικανό να εντυπωσιάσει και τους πλέον απαιτητικούς coffee connoisseurs, διαθέτοντας άνω των 15 διαφορετικών single origins, estates και microlots απ’ όλο τον κόσμο, που καβουρντίζονται καθημερινά σε κάθε κατάστημα και μας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία fresh roasted coffee.

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας μέσω franchise και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

Στα COFFEE DIVE πιστεύουμε ότι ο καφές, δεν είναι απλά καφές, είναι εμπειρία, είναι βουτιά στον κόσμο του καφέ. Από το πρώτο μας κατάστημα στα Πετράλωνα μέχρι σήμερα είμαστε πανευτυχείς που ενθουσιάζουμε την κάθε τοπική αγορά και αποκτάμε πιστούς – φανατικούς πελάτες.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Η ποικιλία, η ποιότητα των καφέδων και οι εντός του καταστήματος διαδικασίες καβουρντίσματος, διασφαλίζουν ένα μοναδικό επιχειρηματικό concept που δεν αντιγράφεται! Ως μητρική εταιρεία εφοδιάζουμε τα καταστήματα με πράσινους ωμούς κόκκους εξαιρετικής ποιότητας και παρέχουμε στους franchisees μας τις ιδανικές καμπύλες – προφίλ καβουρντίσματος ανά παρτίδα παραλαβής καφέδων, σε λογισμικό (software) μέσω του οποίου ρυθμίζεται η μηχανή καβουρντίσματος, διασφαλίζοντας ευκολία ψησίματος, αξεπέραστη και σταθερή ποιότητα, όπως και υψηλό μεικτό κέρδος.

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Παρέχουμε μοναδικά προνόμια στους συνεργάτες – franchisees μας, έχοντας δημιουργήσει και δοκιμάσει ήδη σε πέντε (5) καταστήματα με πλήρη επιτυχία, ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο στον κλάδο της καφεστίασης:

 • Η μεγαλύτερη ποικιλία καφέδων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

 • Καφέδες εξαιρετικής ποιότητας, single origins, estates και microlots απ’ όλο τον κόσμο. Καφέδες εγγυημένα specialty grade, με βαθμολογία για όλες τις ποικιλίες άνω του 85/100.

 • Σταθερή ποιότητα, καθώς κάθε κατάστημα καβουρντίζει τους καφέδες τους σύμφωνα με ειδικά προφίλ που του παρέχει η μητρική εταιρεία μέσω software.

 • Καθημερινά, φρεσκοκαβουρντισμένος καφές, σε καινοτόμα, έξυπνα καβουρντιστήρια, με μηδενικές φύρες.

 • Το μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο στον κλάδο της καφεστίασης, καθώς κάθε κατάστημα αγοράζει πράσινους ωμούς κόκκους στις καλύτερες τιμές της αγοράς, καθώς η μητρική εταιρεία είναι μέλος ενός παγκόσμιου φορέα, με ηγετική θέση στον κλάδο του καφέ.

 • Η καλύτερη σχέση value for money, τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τους franchisees.

 • Αναγνωρισμένο και δυναμικό brand.

 • Κορυφαία τεχνογνωσία.

 • Πλήρης αρχική και συνεχής εκπαίδευση και απλούστευση των διαδικασιών καβουρντίσματος στο κάθε κατάστημα με χρήση software και αυτοματισμών.

 • Δεν απαιτείται ειδική άδεια, λόγω των συγκεκριμένων προδιαγραφών της μηχανής καβουρντίσματος.

 • Χαμηλή αρχική επένδυση, από 35,000 Ευρώ.

 • Ευρεία αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Αξιολόγηση και εκπόνηση επιχειρηματικού πλάνου για κάθε εμπορικό σημείο που θα προταθεί από τους franchisees.

 • Δυνατότητα εύρεσης κατάλληλων καταστημάτων.

 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας;

Οι στόχοι μας αφορούν όχι τόσο τη γεωγραφική κάλυψη, αλλά την εύρεση συνεργατών με τους οποίους θα μοιρασθούμε το κοινό όραμα και θα δημιουργήσουμε μια δυνατή και σταθερά αναπτυσσόμενη αλυσίδα.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Επιλέξαμε το franchising διότι παρέχει το ιδανικό πλαίσιο συνεργασίας και αποτελεί την εξέλιξη της χονδρικής στον κλάδο μας, και αν μη τι άλλο με το καβούρντισμα των κόκκων εντός του καταστήματος και με βάση το ολοκληρωμένο concept μας, εστιάζουμε στον άνθρωπο – επιχειρηματία franchisee που θα δημιουργήσει το απόλυτο στέκι – σημείο συγκέντρωσης για όσους αναζητούν ποιότητα στον καφέ τους.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 25,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 18,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 4

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ: ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 199, ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 173 43

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2109700091

EMAIL: data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAIUAAAAPAQMAAADwP57BAAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAAJZJREFUGJVjYCACGDA8AJIyFgwMyTARxg3sDQxmOQgRBsYGjgMMBgkMDAlQgcKPzafPyxkkfHz8XHIeQ8XnBAbD2ceybm6u+DjbLFlyM8PZ2R8YDGe2Zd8wNkj8/S1Zcj/DQYhIhgRQpJktmd8AKGIAFrm52SARqIvfWOIsUOTvzObj/WCT3x+Ts6n4bIDqXAli/IQVAADxdjfpbntA9gAAAABJRU5ErkJggg==

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

 • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

 • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

 • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

 • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

 • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

 • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

 • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

 • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

 • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά