FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Purejuicebar DSC0472 1

Συζητάμε με τον κο Θάνο Μονδάνο, Διευθύνοντα Σύμβουλο των PURE JUICE BAR και μας αναλύει το franchise project της εταιρείας.

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

Το PURE JUICE BAR διευρύνει την αγορά και δημιουργεί μια νέα κατηγορία, προτείνοντας το γρήγορο υγιεινό φαγητό που ανταποκρίνεται στις σημερινές τάσεις και ανάγκες του κοινού. Προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα της ελληνικής γης, ιδιαίτερα νόστιμα, ποιοτικά και θρεπτικά σε μια ευρεία γκάμα με ποικίλες παραλλαγές, αυξάνοντας κατά πολύ την ημερήσια μέση απόδειξη.

Διαθέτει πολλαπλά profit centers, χορταστικές και εναλλακτικές προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας, εμπλουτισμένες με επιλογές που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Η ποιότητα και η προέλευση των προϊόντων, οι προσιτές τιμές, ο ιδιαίτερα διαμορφωμένος χώρος που αποπνέει φρεσκάδα και θετική ενέργεια και η παρουσία διατροφολόγου, αποτελούν τα κύρια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα αυτής της καινοτόμας ιδέας. Ο επενδυτής εξασφαλίζει υψηλή κερδοφορία και ανάπτυξη μέσα από μια αγορά που διαρκώς εξελίσσεται, αλλά και ισορροπία μεταξύ ποιότητας ζωής και επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας μέσω franchise και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

Το PURE JUICE BAR θέλησε να ανταποκριθεί στην εξής πρόκληση: να δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, από πλευράς βιταμινών και ιχνοστοιχείων, χωρίς καμία έκπτωση στη γεύση. Θέλαμε επίσης να δημιουργήσουμε προϊόντα τα οποία θα ανταποκρίνονται στις γευστικές απαιτήσεις ανθρώπων που αντιμετωπίζουν διατροφικές δυσανεξίες ή που απλά έχουν ασπαστεί μια vegetarian ή vegan διατροφή.

Ο στόχος μας είναι να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει ότι οι χυμοί και τα super foods εκτός από νόστιμα και απολαυστικά, είναι και πολύ θρεπτικά, καθώς περιέχουν ουσίες και βιταμίνες που είναι ευεργετικές για τον οργανισμό και θα μπορούσαν να λειτουργήσουν σαν μια χορταστική και εναλλακτική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Το PURE JUICE BAR δημιουργεί μια νέα διάσταση στην εστίαση, καθώς δεν αποτελεί ακόμα μια επιχείρηση με καφέ και snacks. Πρόκειται για μια εξαιρετική στρατηγική τοποθέτησης ενός concept σε μια ισχυρή αγορά , προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις που απευθύνονται σε πολλά διαφορετικά μεταξύ τους κοινά.

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας, δεν περιορίζεται απλά στην ετοιμασία του κάθε προϊόντος, αλλά και στην καθοδήγηση και ενημέρωση των πελατών, σχετικά με τη φιλοσοφία του καταστήματος αλλά και το πώς μπορούν οι ίδιοι να ακολουθήσουν μια πιο υγιεινή διατροφή.

Έχοντας κατά νου να δημιουργήσουμε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο, συνεργαστήκαμε με το πλέον ανερχόμενο αρχιτεκτονικό γραφείο του Λονδίνου, το βραβευμένο Bureau de Change, ώστε να αποτυπωθεί με τον πιο σύγχρονο τρόπο η υψηλή αισθητική και με διαφάνεια, οι υπηρεσίες που προσφέρει το PURE JUICE BAR.

Η μεθοδολογία και οι πρωτοποριακές τεχνολογικές πρακτικές που εφαρμόζονται, τα σύγχρονα και επαγγελματικά μηχανήματα που χρησιμοποιούμε εξειδικεύονται στο να εξάγουν τα υψηλότερα επίπεδα των βιταμινών, μετάλλων και ενζύμων από τα φρούτα και τα λαχανικά, ενώ συγχρόνως η συγκεκριμένη διαδικασία οδηγεί σε ελάχιστη οξείδωση, πράγμα που σημαίνει ότι οι χυμοί μείνουν φρέσκοι, έχουν καλύτερη γεύση και παραμένουν θρεπτικοί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τους απλούς χυμούς.

Ο μελλοντικός συνεργάτης θα επωφεληθεί από ένα ήδη εδραιωμένο και ισχυρό brand στην εστίαση, θα αποκτήσει άμεσα ευρύ πελατολόγιο, συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη, υψηλή επισκεψιμότητα και δυνατότητα εξέλιξης ενός concept που δημιουργεί νέα πεδία δραστηριοποίησης σε μια αγορά που σημειώνει διαρκώς ανοδική πορεία

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας;

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό επιχειρησιακό μοντέλο, με ένα ισχυρό εμπορικό σήμα «χτισμένο» γύρω από ένα πάθος που θα βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν πιο υγιεινά. Επιπρόσθετος σκοπός μας είναι κάθε νέα επιχείρηση να κερδίσει μερίδιο αγοράς σε οποιαδήποτε πόλη, γι’ αυτό στηρίζουμε το ίδιο σύστημα ανάπτυξης, ώστε να καθιερωθεί η επιχείρησή σας και να γίνει άμεσα αναγνωρίσιμη για την ποιότητα των προϊόντων της

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Ο λόγος της δημιουργίας μας είναι απλός, καθώς πηγάζει από την επιθυμία μας να δομηθεί η ιδέα του juicing στην Ελλάδα από την αρχή, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του απαιτητικού εγχώριου καταναλωτή, αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά προϊόντα από την ελληνική γη. Στην χώρα μας ο κόσμος έχει επιδείξει μια βαθιά επιθυμία να επιστρέψει σε απλά και υγιεινά τρόφιμα, τα οποία δεν είναι βαριά επεξεργασμένα. Σαν εταιρία είμαστε δίπλα σε κάθε franchisee και δεν τον βλέπουμε σαν έναν απλό επενδυτή αλλά σαν συνεργάτη.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 50

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 30,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 12,000 Ευρώ

ROYALTIES: 2%

MRK FEES: 4%

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ: ΣΙΝΑ 21, ΑΘΗΝΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΘΑΝΟΣ ΜΟΝΔΑΝΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2130363671

EMAIL: data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAKgAAAAPAQMAAABKnBahAAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAALtJREFUGJVjYCARHOBhYGyAsg83oIvKAfHBBiTlYFFlGIPh5+zHB27Osan8+Px4vL7VjY8HG/jlchjOzjZLuNmTdnaGWc7N1Wl/JA42SG6uA4qyP7jZk/B35jeeG/ppf34cbJAwBomyMQBFD842Y5+hYHN2Bkg0DWguG9iE2WY8EsoJQNFmyc1pDAd+Mx84vx9o2zf2GXI2Z35/f94vBxRlYOA5AHYckEoDUsxgHzAwsEMcDqRsSA0VIAAAqn1OXVTSufEAAAAASUVORK5CYII=

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά