FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Eταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη

Θέτοντας στο επίκεντρο μια διάσταση της επιχειρηματικότητας που διαποτίζει σταδιακά το εταιρικό DNA και ενδιαφέρει ολοένα και περισσότερο το καταναλωτικό κοινό, το συνέδριο Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη V, που διοργάνωσε η Boussias Communications και το Marketing Week στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza στις 20 Απριλίου ανέδειξε τις βέλτιστες πρακτικές στο πεδίο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, μέσα από μια εμπειρική προσέγγισή του.

Εταιρείες από ολόκληρο το επιχειρηματικό φάσμα παρουσίασαν παραδειγματικά cases CSR, καθιστώντας σαφή την ενίσχυση του κοινωνικού προσανατολισμού της επιχειρηματικότητας σήμερα, μέσα από την υλοποίηση ολοκληρωμένων, συνεπών και ουσιαστικών παρεμβάσεων προς όφελος του συνόλου. Οι σύνεδροι είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα πολυαναμενόμενων ερευνών με αντικείμενο την εξέλιξη της ΕΚΕ στην Ελλάδα, τις προσδοκίες των καταναλωτών σε αυτόν τον τομέα, αλλά και τα πιο αποτελεσματικά μοντέλα οργάνωσής της. Η ανάγκη για την σύναψη στρατηγικών συνεργασιών, η ενδυνάμωση του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα του εταιρικού προφίλ, καθώς και η σημασία του σχεδιασμού καινοτόμων προγραμμάτων με απτά αποτελέσματα αναδύθηκαν ως οι κύριοι πυλώνες μιας επιτυχημένης πολιτικής εταιρικής υπευθυνότητας με πολλαπλά οφέλη για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά