FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Makos 00054 Banner

Συζητάμε με τον κο Κωνσταντίνο Μάκο, Διευθύνοντα Σύμβουλο των Koulour Koulour και μας αναλύει το franchise project της εταιρείας.

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

Το Koulour-Koulour συστήνεται ως το φρέσκο, ποιοτικό και υγιεινό all day street food, με σήμα κατατεθέν το σουσαμένιο θεσσαλονικιώτικο κουλούρι, στη γνωστή παραδοσιακή γεύση του, αλλά όπως δεν το έχετε ξαναφάει, και προτείνει μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise, χαμηλού κόστους και υψηλών αποδόσεων.

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας μέσω franchise και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

H επιχειρηματική ιδέα των Koulour-Koulour ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες και με βάση την εμπειρία της μητρικής εταιρείας σε turn key solutions, όπως και σε διαχείριση δικτύων καταστημάτων καθώς αναπτύσσει και το δίκτυο street coffee shops των Mokaccino, ήδη τα Koulour-Koulour αριθμούν σε δύο καταστήματα σε Κ. Πατήσια και Π. Φάληρο σε στάδιο κατασκευής και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν τα υπόλοιπα μόλις μισθωθούν τα καταστήματα.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Η πρόταση franchise των Koulour-Koulour αφορά σε μικρά καταστήματα με ελάχιστο χώρο 45 τ.μ. σε σημεία με αυξημένη διέλευση πεζών, με κύριο προϊόν τα κουλούρια και τους καφέδες, αλλά και με μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων από εκλεχτές ελληνικές πρώτες ύλες, ικανή να τα αναδείξει ως το απόλυτο all day street food spot. Η χαμηλή επένδυση, σε συνδυασμό με τα περιθώρια κέρδους που είναι από τα υψηλότερα στην εστίαση διαμορφώνουν την καλύτερη πρόταση για αυτο-απασχόληση, με ιδιαίτερα καλές αποδόσεις και ίσως τη μοναδική επενδυτική πρόταση της αγοράς.

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Τα Koulour-Koulour παρέχουν στους συνεργάτες – franchisees τους μια σειρά από προνόμια με στόχο την εκμηδένιση κάθε ρίσκου και με στόχο την αμφότερα αποδοτική και επιτυχημένη συνεργασία:

 • Χαμηλή αρχική επένδυση, που μόνο εμείς μπορούμε να προσφέρουμε λόγω των κατασκευαστικών δραστηριοτήτων της μητρικής εταιρείας

 • Μηδενικά entry fees, για τα πρώτα πέντε καταστήματα

 • Μηδενικά royalties, για τα πρώτα πέντε καταστήματα, στη συνέχεια θα υπάρχουν χαμηλά περιοδικά τέλη με σκοπό την κάλυψη των εξόδων υποστήριξης και διαφήμισης

 • Προϊόν με παράδοση στην Ελλάδα και με πλήρη αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό, σε αντίθεση με αποτυχημένες στο παρελθόν τάσεις όπως τα donuts και το frozen yogurt.

 • Ευρεία γκάμα προϊόντων, που καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες της ημέρας

 • Υψηλά περιθώρια κέρδους

 • Παροχή αρχικής εκπαίδευσης

 • Συνεχής υποστήριξη

 • Προωθητικές ενέργειες σε social media από τα κεντρικά

 • Δυνατότητα για delivery

 • Δυνατότητα για εύρεση κατάλληλων καταστημάτων προς μίσθωση

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας;

Οι στόχοι μας είναι φιλόδοξοι με ανάπτυξη σε κάθε κεντρικό σημείο, καθώς αφενός το υψηλό μεικτό περιθώριο των κουλουριών που παρασκευάζονται εντός καταστήματος και αφετέρου οι κορυφαίοι καφέδες μας και το δυνατό product mix διασφαλίζουν την επιτυχία των συνεργατών μας.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Επιλέξαμε την στρατηγική του franchising λόγω των προνομίων που παρέχει και για τα δύο μέρη, με κύρια χαρακτηριστικά του το αποκεντρωμένο management και την ενίσχυση των αποδόσεων.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 45

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 45,000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για τα πρώτα πέντε καταστήματα

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για τα πρώτα πέντε καταστήματα

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ: ΠΛΟΥΤΩΝΟΣ 37, ΔΑΦΝΗ, 17236

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2109758619

EMAIL: data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAOAAAAAPAQMAAADH8VH1AAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAALBJREFUGJVjYCAbHGBgbmBgSGBgPMAAowwYGB7AJBnBkkAGgxyEMgDz0SWV0SXPfDZsn7kvrXLG4TP39SGUsc2ZxGf5DbI1DDdnG/bc3JxzdsaxnJurIdS2tDPJZjkHjNMYPoIkN1SARG/oQygbsCSDcQKKpAKKJNB5YGM3gM27oQyhzMCSbAYJDGc+fn/evyGt4vfn4zfkIJSxTe3Px2/45RJwhw6bMb6wkyM5tBEAAENba7IwQnaUAAAAAElFTkSuQmCC

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

 • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

 • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

 • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

 • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

 • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

 • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

 • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

 • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

 • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά