FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

Ab Corporate Affairs Excellence Awards

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει δυναμικά την πορεία διακρίσεων της για το 2018, αποσπώντας δύο νέα βραβεία στα Corporate Affairs Excellence Awards. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου, παρουσία εκατοντάδων εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας μας.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος ξεχώρισε ανάμεσα σε κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

 • Πρόγραμμα/Δράση ΕΚΕ για τις ενέργειες του πρωτοποριακού προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «ΑΒηταρι της Αγάπης» σε συνεργασία με την AIA RELATE.

 • Διευρυμένη ή Πολυκαναλική Εταιρική Επικοινωνία για τον ξεχωριστό σχεδιασμό και την υλοποίηση της χριστουγεννιάτικης Καμπάνιας της εταιρείας «Είναι μαγικό να προσφέρεις Αγάπη» σε συνεργασία με την SPOT JWT.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μαζί με τους στρατηγικούς συνεργάτες της σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα επικοινωνίας, που αφουγκράζονται τις επιθυμίες και τις σκέψεις του κοινού, πηγάζοντας πάντα από τις αξίες και το όραμα της εταιρείας.

Το «ΑΒηταρι της Αγάπης» είναι η νέα, πρωτοποριακή ταυτότητα ΕΚΕ που ενοποιοιεί όλες τις ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας που πραγματοποιεί διαχρονικά η ΑΒ Βασιλόπουλος. Από το 2017 υπογράφει τις δράσεις της εταιρείας, όπως τα ολοκληρωμένα προγράμματα για τους συνάνθρωπους μας σε ανάγκη, για την προστασία του περιβάλλοντος, για την ασφάλεια των προϊόντων, για τη φροντίδα των παιδιών. Στην ίδια κατεύθυνση, με έντονο το συναισθηματικό στοιχείο και το αίσθημα της προσφοράς, η προηγούμενη χρονιά έκλεισε για την ΑΒ με μία παραμυθένια χριστουγεννιάτικη καμπάνια με τίτλο«Είναι μαγικό να προσφέρεις Αγάπη» μεταφέροντας τα μηνύματα αγάπης και προσφοράς σε όλους.

Τα Corporate Affairs Excellence Awards διοργανώνονται για 6η συνεχή χρονιά από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της ΕΕΔΕ. Επιβραβεύουν επιτυχημένες δράσεις, οι οποίες προσθέτουν αξία στη λειτουργία και στα αποτελέσματα των επιχειρήσεων και αποτελούν πρακτικές προς μίμηση στη λειτουργία Εταιρικών Υποθέσεων στην Ελλάδα.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος για μια ακόμη φορά διακρίθηκε για τη δημιουργικότητα και την καινοτομία που διαπνέει τις ενέργειές της. Πιστή στις αρχές της, παραμένει έμπρακτα στο πλευρό της κοινωνίας και μεταφέρει το όραμά της μέσα από πρωτοβουλίες που αγκαλιάζονται από το κοινό, παραμένοντας αφοσιωμένη στην καθημερινή της επιλογή να λειτουργεί υπεύθυνα.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά