Γρηγόρης franchise

Τα Γρηγόρης καθημερινά δίνουν βάση στη λεπτομέρεια για να μπορείτε να απολαμβάνεται τον καφέ σας κάθε ώρα και στιγμή, έτσι ακριβώς όπως τον θέλετε!

Από σήμερα μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ από τα Γρηγόρης, συμβάλλοντας μαζί μας στην προστασία του περιβάλλοντος με τα νέα μας θερμός “Γρηγόρης”. Η βιωσιμότητα του περιβάλλοντος είναι ιδιαίτερη σημαντική για εμάς και εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ενίσχυση και διατήρηση του εταιρικού μας αποτυπώματος. Τα ειδικά σχεδιασμένα θερμός, αποτελούν την τελευταία μας δράση για για έναν πιο «πράσινο» κόσμο με λιγότερα πλαστικά ποτήρια.

Τα νέα θερμός Γρηγόρης είναι ιδανικά για όσους αγαπούν τον καφέ, καθώς διατηρούν κάθε ρόφημα στην τέλεια θερμοκρασία του, είτε είναι ζεστό, είτε κρύο και μπορούν να τα έχουν μαζί τους όπου και αν βρίσκονται.

Κάθε φορά που μας βοηθάτε να μειώσουμε τα πλαστικά ποτήρια φέρνοντας το θερμός σας στον Γρηγόρη, εμείς θα σας τον γεμίζουμε με τον καφέ της επιλογής σας κι εσείς θα κερδίζετε έκπτωση 0,10€!

Τα νέα θερμός “Γρηγόρης”, είναι διαθέσιμα σε όλα τα κατάστημά Γρηγόρης, ή μπορείτε να τα παραγγείλετε online από το www.gregorys.gr, για να απολαμβάνετε κι εσείς τον αγαπημένο σας καφέ πάντα με στυλ και αγάπη προς το περιβάλλον.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά