FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Grec Thermos

Τα Γρηγόρης καθημερινά δίνουν βάση στη λεπτομέρεια για να μπορείτε να απολαμβάνεται τον καφέ σας κάθε ώρα και στιγμή, έτσι ακριβώς όπως τον θέλετε!

Από σήμερα μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ από τα Γρηγόρης, συμβάλλοντας μαζί μας στην προστασία του περιβάλλοντος με τα νέα μας θερμός “Γρηγόρης”. Η βιωσιμότητα του περιβάλλοντος είναι ιδιαίτερη σημαντική για εμάς και εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ενίσχυση και διατήρηση του εταιρικού μας αποτυπώματος. Τα ειδικά σχεδιασμένα θερμός, αποτελούν την τελευταία μας δράση για για έναν πιο «πράσινο» κόσμο με λιγότερα πλαστικά ποτήρια.

Τα νέα θερμός Γρηγόρης είναι ιδανικά για όσους αγαπούν τον καφέ, καθώς διατηρούν κάθε ρόφημα στην τέλεια θερμοκρασία του, είτε είναι ζεστό, είτε κρύο και μπορούν να τα έχουν μαζί τους όπου και αν βρίσκονται.

Κάθε φορά που μας βοηθάτε να μειώσουμε τα πλαστικά ποτήρια φέρνοντας το θερμός σας στον Γρηγόρη, εμείς θα σας τον γεμίζουμε με τον καφέ της επιλογής σας κι εσείς θα κερδίζετε έκπτωση 0,10€!

Τα νέα θερμός “Γρηγόρης”, είναι διαθέσιμα σε όλα τα κατάστημά Γρηγόρης, ή μπορείτε να τα παραγγείλετε online από το www.gregorys.gr, για να απολαμβάνετε κι εσείς τον αγαπημένο σας καφέ πάντα με στυλ και αγάπη προς το περιβάλλον.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά