FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018.

Funky Buddha Opening

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου της η FUNKY BUDDHA. Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα προστέθηκαν στο δίκτυό της πέντε νέα καταστήματα, στη Νέα Σμύρνη, στην Κόρινθο, στην Κοζάνη και στο Βόλο, που λειτουργούν με τη μέθοδο του franchising, ενώ παράλληλα εγκαινιάσθηκε και το νέο Outlet κατάστημά της εταιρείας στο Mega Outlet Center στη Θεσσαλονίκη.

Η FUNKY BUDDHA, που αποτελεί το κύριο σήμα της ALTEX S.A, αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα αξιοποιώντας τη μέθοδο της Δικαιόχρησης , ενώ έχει δημιουργήσει και ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε περισσότερα από 150 σημεία στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Το αναπτυξιακό πλαίσιο της εταιρείας προβλέπει για το 2018 την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου της στην Ελλάδα και παράλληλα την ενδυνάμωση του Δικτύου της στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, με άξονα την ανάπτυξη των πωλήσεών της στη Γερμανία σε όλα τα κανάλια διανομής, συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρονικών πωλήσεων στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά marketplaces.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στην ενίσχυση της ευρύτερης αγοράς των Βαλκανίων, με την εταιρεία να διατηρεί ήδη ένα κατάστημα στη Σερβία, όπου δραστηριοποιείται και με το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ παράλληλα έχει παρουσία σε δεκαπέντε corners στην Κροατία και τη Σλοβενία.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά